Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Kvalitet og luksus: Kom med bag rattet i den luksuriøse Vignale

Regitse Cecilie Rosenvinge fra bloggen The Copenhagen Traveler har inviteret Paul Cunningham med bag rattet i den luksuriøse Ford Vignale til en snak om fritid, familie og karriere. Videoen er optaget i omegnen af København og viser en interessant samtale mellem Regitse Rosenvinge og Paul Cunningham.

Paul Cunningham er en britisk kok, der gennem sin karriere har arbejdet på en lang række internationalt anerkendte restauranter med kvalitet og luksus i højsædet. Men det var faktisk aldrig det, Paul Cunningham havde planlagt. I videoen ovenfor kan du høre mere om ham selv, hvad han værdsætter af kvalitet i livet og hans overvejelser om, hvad der er vigtigt for ham. Også om kvalitet og luksus. I videoen kan du se en række forskellige emner behandlet, og samtidig kan du se stemningsbilleder fra omegnen af København, hvor turen er blevet kørt.

 

I dialog med The Copenhagen Traveler om kvalitet og luksus

I videoen kan du se Paul Cunningham i samtale med Regitse Cecilie Rosenvinge fra The Copenhagen Traveler; en dansk blogger, som beskæftiger sig med luksus og kvalitet i form af hendes rejser og generelle livsstil. Regitse Rosenvinge og Paul Cunningham har deres samtale i en Ford Mondeo Vignale, der på mange måder er indbegrebet af luksus og kvalitet.
Du kan også høre mere om Paul Cunninghams historie om at blive kok, og hvordan det ikke var en vej, han oprindeligt havde tiltænkt.

 

Designkonceptet bag Ford Vignale

Ford Vignale er et designkoncept, udviklet af Erika Tsubaki, designeren bag Vignale, hvor hver enkel detalje på bilen er overvejet og nøje udvalgt. Det er med til at give den mest fuldendte oplevelse af kvalitet og luksus, som du også vil komme til at opleve under kørsel i Vignale. Ligeledes har Ford Vignale en støjreduceret kabine, som sænker støjen i bilen betydeligt. Det er blot en af de mange funktioner, der er helt karakteristisk for den nye Ford Vignale: en bil, der emmer af luksus og kvalitet.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: