Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Udstyr til bilen: Støjreduceret Vignale-kabine

I den nye Ford Vignale har vi arbejdet med støjdæmpende udstyr til bilen for at give den mest behagelige køreoplevelse.

Active Noise Control bruger tre mikrofoner, placeret strategisk inde i bilen, for at opsnappe uønskede lyde såsom motorens støj og dermed give en støjreduceret kabine. Efter at have fanget lydene, sender udstyret modsatrettede lydbølger fra lydanlægget. Og det er uden at udstyret i bilen påvirker lydstyrkeniveauet af musik og tale.

 

Hvad siger Ford om det nye udstyr til bilen?

“Uanset om du lytter til en favorit-spilleliste, er tunet ind på din yndlingsradiokanal, eller blot nyder et pusterum, så er oplevelsen af lyd – og lige så vigtigt tavshed – en grundlæggende del af en behagelig biltur, “siger Dr. Ralf Heinrichs, Supervisor, Noise Vibration Harshness, Ford Europa.

“Støj er påtrængende og reducerer førerens mentale processorkraft, og kan føre til distraktion og stress,” siger Dr. John Cartwright, Chief Medical Officer, Ford of Britain. “Ved at fjerne uønsket støj hjælper Ford kunderne til at fuldføre rejsen roligt og komfortabelt.”

Active Noise Control er et element i rækken af nyskabelser for Ford Mondeo Vignale, som snart vil blive tilbudt i andre Ford-modeller. Mondeo Vignale tilbyder også akustisk glas, med et lag af film tyndere end et menneskehår, som hjælper til en bedre lyd i kabinen.

“Støj er påtrængende og reducerer førerens mentale processorkraft, og kan føre til distraktion og stress,” siger Dr. John Cartwright, Chief Medical Officer, Ford of Britain. “Ved at fjerne uønsket  støj, hjælper Ford kunderne til at fuldføre rejsen roligt og komfortabelt.”

 

Udvid oplevelsen med et lydanlæg fra Sony

Mondeo Vignale også er blandt de modeller i Fords sortiment, som tilbyder et premium Sony-lydanlæg. Når du bruger dit Sony-lydanlæg i Vignalen, kommer du også til at få en fuldendt og overskuelig oplevelse; og med udstyret til bilen i form af den støjreducerende kabine er du godt på vej til en behagelig køretur.

 

 

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: