OplevFord

En SUV til alle behov

En sporty, praktisk bil

Den bedste SUV kombinerer sporty, rå egenskaber med praktisk og komfortabel køreglæde. En køreglæde der skyldes de mange gode egenskaber, som en SUV byder på. Off-road og onroad køreegenskaber kombineret med en høj siddestilling og godt udsyn over vejen. Det er noget af det SUV’en tilbyder, og det gør den samtidig til en bil der opfylder en lang række behov for særligt større familier. SUV’en tilbyder nemlig også mere pladsrum end de fleste andre bilmodeller, hvilket gør den ideel som familiebil.  

En SUV til alle

Ford har flere biler i SUV-klassen, som tilbyder ovenstående kvaliteter for den bedste SUV oplevelse. Ford Edge, som er det man vil kalde en full-size SUV og Ford Kuga, en mellemstørrelse SUV. Ford udvider også SUV-familien med lancereringen af den nye Ford EcoSport i Danmark i 2018. Ford EcoSport er en mindre version af SUV’en som har det samme rå udtryk og køreegenskaber, men i en mere kompakt størrelse. Den nye EcoSport som lanceres i Danmark har tilmed fået et facelift, der giver den egenskaber som firehjulstræk, nyt design, ny teknologi og en ny EcoBlue dieselmotor. EcoSport fås også med Fords prisvindende EcoBoost benzinmotor, og som en ekstra luksus kan du også få B&O Play i den nye EcoSport. Læs mere om den nye Ford EcoSport her. Skal du bruge mere plads, kan en Ford Kuga tilbyde pladsrum, effektivitet, køreglæde og designkvalitet både indvendigt og udvendigt. Med en Ford Kuga har du den perfekte kombination af køreglæde, moderne design og teknologi samt plads til hele familien. Læs mere om hvad Ford Kuga ellers tilbyder. Leder du efter maksimalt pladsrum i en SUV, så skal du kigge på Ford Edge. En full-size SUV med innovativ teknologi, høj ydeevne og det klassiske, selvsikre SUV-udtryk. Optimal trækkraft, ydeevne og den perfekte bil til den større familie i én. Læs mere om hvad Ford Edge har at byde på.  

Ekstra luksus i din SUV – Ford Vignale

Lidt ekstra luksus i hverdagen. Ekstra luksus der opfylder dine bildrømme. Sig hej til Ford Vignale. Ford Vignale er Fords luksuskoncept, som tilbyder flere af Fords modeller i en mere eksklusiv og luksuriøs udgave. Både Ford Kuga og Edge fås i denne udgave, som tilføjer ekstra overdådighed til de i forvejen komfortable og lækre SUV-modeller. Vignale modellerne af Kuga og Edge byder på innovative og moderne teknologiske systemer til føreren. Herunder tæller Vignale modellerne blandt andet teknologier som Lane Keeping Alert, Blind Spot Information System og Traffic Sign Recognition.  

Ford Kuga Vignale

Ford Kuga Vignale byder blandt andet på 182 hk, Fords 6-trins automatgearkasse PowerShift og en 1.5-liters EcoBoost benzinmotor. Udover eminente køreegenskaber, byder den, ligesom alle andre Vignale modeller, på infortainmentsystemet SYNC 3.  

Ford Edge Vignale

Ford Edge Vignale giver ligeledes luksus en helt ny betydning. Den kommer i særlige Vignale farver, som er enestående for netop dette koncept og tilføjer til det luksuriøse design. Ford Edge Vignale fås med 210 hk 2.0-liter brændstoføkonomisk dieselmotor og PowerShift gearkasse. Her er der altså både plads til luksus, gode køreegenskaber og god brændstoføkonomi på én og samme tid.
Oplev mere om Ford
#Ecosport#Edge#Ford Ecosport#Ford Edge#Ford Kuga#Ford SUV#Ford Vignale#Kuga#SUV#Vignale

Fremhævede artikler

Relaterede artikler