Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

I den nye Kuga er du aldrig ensom

Hvis du ofte skal til møder tværs gennem landet, så har du brug for en bil, der får dig sikkert frem, og som byder på en høj komfort hele vejen. Men hvad med en bil, der kan holde dig ved selskab på turen?

Med den nye Kuga behøver du hverken at samle blaffere op ved motorvejsfrakørslen eller holde enetale for at have nogen at snakke med undervejs. Den er nemlig én af de tre Ford-modeller, som er udstyret med det stemmestyrede kommunikations- og underholdningssystem SYNC 3, som tager imod dine stemmekommandoer og finder det, du beder det om. Hold hænderne på rattet og øjnene på vejen med SYNC 3 i den nye Kuga.

 

Tal med mig!

Funktionaliteten af Fords patenterede SYNC-system har aldrig været mere omfattende. Her forbindes alt det bedste fra SYNC 1 og SYNC 2 og kombineres med den intuitive stemmekontrol.

”Jeg er sulten”.

”Hvor kan jeg finde et hotel?”

”Jeg vil have kaffe”.

Det er blot nogle af de mange stemmekommandoer, som SYNC 3 nu forstår på dansk. Fords banebrydende infotainmentsystem er nemlig blevet udvidet med fem nye sprog og kan således tales til på 14 europæiske sprog. Hele listen med danske stemmekommandoer finder du her.

 

Masser af teknologi i den nye Kuga

Den nye Kuga byder ikke kun på SYNC 3 med AppLink og stemmekontrol, men er propfyldt med spændende teknologiske features, der vil gøre enhver køretur til en positiv oplevelse. For eksempel lader Fords aktive parkeringssystem og et opdateret Active City Stop dig altid komme sikkert ind og ud af parkeringsbåse og trygt gennem fyraftenstrafikken. Fords dynamiske frontlys med bi-xenon-forlygter hjælper dig med at justere belysningen efter dine behov i enhver situation. Udstyrspakken fuldendes med et udvalg af kraftfulde, men miljøbevidste diesel- og benzinmotorer. Vælg mellem 1,5 eller 2,0-liters TDCi dieselmotor eller en 1,5-liters EcoBoost benzinmotor, og få den Kuga, der passer til dine behov.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: