OplevFord

Den perfekte storbys-SUV

Den nye Ford Edge er et sandt bæst af en SUV med amerikanske pladsforhold og det allerhøjeste niveau af komfort. Den byder på ren luksus på alle bilens fem sæder samt et kæmpemæssigt bagagerum med plads til det hele. Og ja, så giver den dig en moderne SUVs potente ydeevne. Men er en stor og kraftfuld SUV også et godt valg i forhold til dine daglige behov i bytrafikken? Ja, for i den nye Edge får du teknologien, der lader dig tæmme bæstet.  

Front Split View-kamera givet dig perfekt udsyn i alle situationer

SUV-markedet boomer i Europa, og efterspørgslen efter de kraftfulde og komfortable SUV-biler har aldrig været større. Mens mange mennesker utvivlsomt sætter pris på det høje niveau af luksus, kan bilens størrelse for nogle virke uoverskuelig i forhold til det daglige behov for en let manøvrering. Denne problemstilling har vi hos Ford taget til os og har derfor udstyret den nye Ford Edge med teknologien, der gør det legende let at tæmme bæstet. Front Split View-kameraet monteres forrest på kølergitteret og giver dig via bilens skærm 180-graders udsyn over trafikken foran bilen. Kamerateknologien er blevet testet under realistiske forhold, som for eksempel ved udkørsel fra huse eller parkeringskældre. Det er bl.a. disse situationer, der er særligt kritiske i forhold til ulykker i bytrafikken. Med Front Split View-teknologien får du det perfekte udsyn fra din SUV.  

Vignale er til dig, der ønsker endnu mere luksus

Ford Edge er vores top-line-køretøj til SUV-segmentet. I sagens natur byder den på alt hvad den kan trække af moderne teknologi og luksus, men til dig, der ønsker endnu mere overdådig dekadence, er vi selvfølgelig parate til at tilføje endnu et lag. Vi kalder dette lag for Vignale, og det kan du læse mere om her.
Oplev mere om Ford
#Edge#Ford Edge#Technology

Se mere om Ford Edge her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler