Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Go’ energi med Ford E-Transit

Energi er ligesom kærlighed. Den kommer i alle størrelser og former, så det er svært at begribe, hvad energi egentlig er. Men én ting er sikkert: Vi kan ikke leve uden den.

Energi får hjertet til at banke, hjernen til at tænke, hjulene til at køre rundt, vindmøller til at snurre og jorden til at dreje rundt. Der er god energi og dårlig energi. Der er fysisk energi og mental energi. Det er noget, man får. Det er noget, man giver, og det er noget, man sommetider mangler.

Hos Ford vil vi gerne være ambassadører for go’ energi, og det har vi bedt vores administrerende direktør, Frank Skjærbæk Pedersen, sætte nogle ord på.

Gå på opdagelse i den gode energi

Hos Ford transformerer vi i disse år vores modelprogram til 100 % elektriske person- og varebiler. Vi ønsker at skabe biler, hvor man hverken går på kompromis med udseende eller rækkevidde. Det får du med Ford E-Transit, som er vores første 100 % elektriske varevogn. Dét er go’ energi.

Ligesom Ford E-Transit kan vi mennesker også løbe tør for energi. Når vores batterier er flade, skal de lades op. Ellers brænder vi ud, og det skaber dårlig stemning mellem os og vores medmennesker. Derfor er det bl.a. vigtigt at få bevæget kroppen. For når vi gør det, skaber vi go’ energi – til kroppen, sindet og stemningen.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: