Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Vi spreder go’ energi gennem vores samarbejder

Hos Ford vil vi gerne sprede den gode energi til alle danskere, og derfor er vi glade for at samarbejde med andre virksomheder, der på hver deres måde arbejder med og for den gode energi. Hør deres historier nedenfor.

Bæredygtigt badetøj med Copenhagen Cartel

Katrine Lee Larsen, CEO & Founder, fik idéen til Copenhagen Cartel, da hun boede på Bali. Her fik hun øjnene op for, hvor forurenet havet var af plastik. I stedet for at lukke øjnene for problemet, ville hun finde en løsning på det. Derfor startede hun Copenhagen Cartel, der genanvender plastik til bl.a. badetøj og sportstøj.

Copenhagen Cartel er også et fællesskab med andre, der arbejder mod det samme mål. Fx ved at afholde events, hvor man mødes og samler plastik fra de danske strande, mens de bruger den rummelige og 100 % elektriske Ford E-Transit som en pop-up-shop, der kører rundt i det danske land og spreder den gode energi.

Hør om Copenhagen Cartels arbejde med den gode energi her:

Go’ energi på arbejdspladsen hos Ford Danmark

For os er det vigtigt med det gode kollegaskab, og at alle føler sig værdsatte, når de går på arbejde – for det tror vi på skaber go’ energi, både på arbejdspladsen og i privatlivet. Når der er go’ energi, og alle er glade, er det her, at de gode idéer opstår.

Hør Tom Maxmølris, salgschef for varebiler hos Ford, fortælle om, hvordan bl.a. initiativer som chili-konkurrencer og bordtennis kan være med til at sprede den gode energi på arbejdspladsen.

Recover hjælper danskerne tilbage på sporet

Recover er en skadeservicevirksomhed, der har mod, troværdighed og omsorg som deres vigtigste værdier. Recovers fornemmeste opgave er at få deres kunder tilbage til hverdagen igen, hvis de er ramt af skader på deres hjem eller arbejdsplads.

Derfor er go’ energi også en nøglekomponent i deres arbejde. De hjælpsomme medarbejdere hos Recover arbejder døgnet rundt for at sprede go’ energi til kunder, der har brug for hjælp og positivitet.

Hør mere om, hvad go’ energi betyder for Recover.  

idverde spreder go’ energi gennem naturen

idverde er en del af Danmarks største anlægsgartnergruppe og arbejder hver dag med den gode energi. Fra naturen får vi nemlig energi, og den gode energi skal gives videre – til vores medmennesker og til naturen.

Det gør de ved at skærpe opmærksomheden på klimaforandringer og biodiversitet og tilbyde grønne løsninger til deres kunder. Dét er go’ energi.

Hør her, hvordan idverde arbejder med og for go’ energi.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: