OplevFord

Roadtrip i USA

Der findes et væld af kørevenlige ruter til et roadtrip I USA. Vi guider dig til dit roadtrip i USA med køreklare ruter og seværdigheder på vejen.

Roadtrip på Highway 1

Highway 1 byder på et 800 km langt roadtrip langs vestkysten af USA. Turen starter i San Francisco og slutter i solrige Los Angeles.

#1 San Francisco

Første stop er San Francisco, hvor I kan opleve den storslåede Golden Gate Bridge samt nyde de farverige nabolag, kulturelle oplevelser og gode restauranter.

#2 Santa Cruz

Efter San Francisco er det oplagt at lægge vejen forbi Santa Cruz, der byder på surfvenlige bølger, en skøn strandpromenade og en forlystelsespark ved vandet.

#3 Big Sur

Næste stop er Big Sur. På vejen til Big Sur kan I desuden tage forbi Monterey Bay Aquarium. I Big Sur venter jer skønne strande med blandt andet søløver. Udover skønne strande er det også værd at tage jeres roadtrip i USA til McWay Falls – et smukt og naturskønt vandfald.

#4 Santa Barbara

Inden I når til Santa Barbara på jeres roadtrip i USA, bør I tage en tur forbi Hearst Castle i San Simeon. Herefter når I Santa Barbara, der også er kendt som den ’amerikanske riviera’. Der er både mulighed for at tage på hvalsafari, hoppe i kajakken eller på surfboardet.

#5 Los Angeles

Sidste stop på jeres roadtrip – Los Angeles. Byen med det velkendte Hollywood skilt, solrige kyster og mere til. Her kan I blandt andet besøge Universal Studios eller opleve byens storby- og strandliv.

koer-selv-ferie

Fra kyst til kyst – NYC til LA

Har I mod på et længere roadtrip i USA, kan I tage turen tværs over USA fra kyst til kyst – fra New York til Los Angeles. Undervejs venter jer uforglemmelige ferieoplevelser i blandt andet Texas og Las Vegas. Både den første og den afsluttende destination er selvfølgelig også topdestinationer til et roadtrip i USA.

#1 New York City

Start på østkysten i byen der aldrig sover – New York. Her kan I starte jeres roadtrip med shopping i stor stil, et besøg ved Frihedsgudinden og en tur rundt i de forskellige bydele Harlem, Brooklyn og Manhattan. I vil uden tvivl have lyst til at udforske New York i mere end én dag, før I henter lejebilen og for alvor starter jeres roadtrip.

#2 Washington D.C.

Første stop efter New York er Washington D.C. – byen, der er hjemsted for det hvide hus og præsidenten. Foruden at være USA's magtcentrum byder Washington også på kulturelle seværdigheder. Byen huser flere museer og historiske monumenter, der er værd at besøge under jeres roadtrip.

#3 Nashville, Tennessee

Countrymusikkens hjemby er næste stop på jeres roadtrip i USA. I Nashville er der fyret op for cowboyhattene og -støvlerne. Her er det bestemt værd at besøge en af byens mange countrybarer.

#4 Oaklahoma City

Videre fra Nashville går turen til Oaklahoma City, hvor I rammer den famøse Route 66. På ruten findes der flere seværdigheder, I kan stoppe forbi og opleve. Besøg blandt andet Vintage Iron Motorcycle Museum, der udstiller en lang række historiske motorcykler.

#5 Texas

Når i kører på tværs af USA lander I undervejs i Texas, hvor I kan besøge byer som Dallas og Houston. I kan blandt andet opleve storbyliv og ranches i det vilde vestens hjemstat.

#6 New mexico

På vejen bør I også stoppe i New Mexico – nærmere bestemt i Santa Fe. Her finder I en række museer, parker og kulturelle oplevelser samt spændende arkitektur og historiske kirker.

#7 Grand Canyon

Videre fra New Mexico går turen til Grand Canyon i Arizona. En ’must-see’ oplevelse, når man kører tværs over USA. Oplev det enestående landskab og naturvidunder inden I kører videre på jeres roadtrip.

#8 Las Vegas

Inden I når den sidste destination, går turen til Las Vegas. Her står den på natklubber, casinoer og storslåede shows, der er med til at give en uforglemmelig oplevelse inden rejsen slutter.

#9 Los Angeles

Sidste stop på jeres roadtrip – Los Angeles. Nyd de sidste dage i solrige Los Angeles med strandbesøg og velfortjent afslapning inden I vender snuden hjemad.

Den klassiske – Route 66

Foruden de to overnstående roadtrips i USA, kan I også vælge at køre den historiske Route 66. Her kan I tage turen fra Chicago til Los Angeles og opleve en række spændende byer på vejen, samt rutens mange motovejsmuseer og kørevenlige strækninger.

Billeje i udlandet

Når I ankommer til USA og skal leje en bil til jeres roadtrip, er der ting I bør være opmærksomme på, når I lejer bil i udlandet. Læs mere om billeje i udlandet her.
Oplev mere om Ford
#bilferie i USA#kør selv-ferie i USA#Kør-selv-ferie#Roadtrip#Roadtrip i USA#USA

Fremhævede artikler

Relaterede artikler