OplevFord

Bilferie i England

I England finder i et væld af spændende oplevelser til jeres kør selv-ferie. Hvad enten i er til storbyferie, mindre landsbyer eller kulturelle oplevelser og nationalparker. Landet er forskelligt fra nord til syd, hvor i finder oplevelser, der kan stille enhver rejselyst. Vi har samlet en liste af gode steder til jeres bilferie i England samt gode råd til billeje i udlandet.

Flyv dertil og oplev England fra landevejene

Tager i flyet til England, kan i leje en bil med rettet i den rigtige side. Her i artiklen har vi også samlet tips og råd til billeje i udlandet, og hvad i skal huske på, når i lejer bil i blandt andet England.

Kystbyer, storbyer og historiske byer i England

Kør selv-ferie til London

Ved en kør selv-ferie til London har i oplevelser lige ved hånden. Den pulserende storby byder på et væld af oplevelser indenfor kort afstand af hinanden. Går jeres bilferie i England til London, kan i blandt andet opleve London Eye, Big Ben, Buckingham palace og meget mere. Alt sammen samlet, så i let kan opleve storbylivets mange goder.

Kør selv-ferie i Nordengland

Er i mere til en naturskøn oplevelse på jeres bilferie i England, kan i besøge det nordlige England. Her er der mulighed for at tage på skønne moutainbike-ture, træklatring og vandreture for at opleve den skønne natur i Nordengland. I kan blandt andet tage et smut forbi Lake District National Park eller besøge den historiske by York, der rummer historie helt tilbage fra vikingernes tid.

Kør selv-ferie i Midtengland

Går turen til Midtengland, finder i også en række fede oplevelser her. Fodbold og musikhistorie er to af de ting, der særligt kendetegner Liverpool i Midtengland. Hjembyen for Beatles og et af Englands store fodboldhold, gør Liverpool et besøg værd under jeres kør selv-ferie i England. Foruden Liverpool kan i også besøge byer som Birmingham og Costwolds på jeres bilferie i det midterste England.

Kør selv-ferie i det sydlige England

Det sydlige England byder ligeledes på spændende oplevelser til jeres bilferie. Her kan i blandt andet opleve det forhistoriske monument Stonehenge, de mange kystbyer og flotte slotte. Besøg Leeds Castle, katedralen i Canterbury eller South Devons ’Engelske Riviera’ med en flot palmefyldt kyststrækning.

4 gode råd til billeje i udlandet

Når i lejer bil i udlandet, er der en række ting, der kan være gode at være opmærksom på. Vi har samlet en lille liste med ting, der er værd at overveje, inden du begiver dig ud i en lejebil i England.

Bestil i god tid

Når i lejer bil i udlandet, kan det være godt at bestille den i god tid, så der er styr på det hele når i ankommer.

Husk forsikringen

Når du lejer en bil bør du tjekke, at der er forsikring på bilen der sikrer dig, hvis noget skulle gå galt undervejs.

Tænk før du tanker

Nogle steder skal du aflevere bilen med fuld tank og andre steder med tom tank. Tjek op på reglerne inden du afleverer bilen igen, så du ikke ender med at bruge for mange penge på benzin eller diesel – eller omvendt.

Find en bil med GPS

Når du bevæger dig rundt på ukendte veje, kan det være rart med en indbygget GPS i bilen. Sørg derfor for at tjekke om bilen har GPS, så i har lettere ved at finde rundt blandt de mange oplevelser på jeres bilferie i England.
Oplev mere om Ford
#bilferie#Bilferie i England#England#Kør selv-ferie i England#Kør-selv-ferie

Fremhævede artikler

Relaterede artikler