Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Hvad koster det at lease en bil?

Hvis du er i markedet efter en ny bil, så går du helt sikkert og overvejer, om du bør lease eller købe. Er du i tvivl om hvilket valg, der passer bedst for dig, så kan du læse mere om fordelene ved de to former her.

Har du derimod allerede besluttet dig for privatleasing eller er interesseret i at vide mere om denne form for ejerskab, så kan du læse med her, hvor vi besvarer spørgsmålet: Hvad koster det at lease en bil?

Det varierer
Det korte svar på hvad det koster at lease en bil er naturligvis, at det kommer an på en række variabler. Herunder har vi listet nogle af de valg, der har indflydelse på både din samlede udgift samt den månedlige ydelse.

1. Model
Den mest gennemskuelige faktor, der afgør prisen, er naturligvis modellen. Prisen kan variere en del alt efter størrelsen, motorkraften og meget mere.

Priserne varierer alt fra 2195 kroner pr. måned – blot baseret på hvilken model, du vælger.

2. Antal kilometer
Den næste ting, der betyder noget for din månedlige ydelse, er hvor mange kilometer, du ønsker at have på kontrakten.

Hvis vi fortsætter med eksemplet på vores Ford Fiesta fra før, så er prisforskellen mellem 10.000 kilometer/år og 15.000 kilometer/år kun 100 kroner pr. måned.

Hvis du derimod skal køre hele 30.000 km årligt, så er prisforskellen fra 10.000 km 625 kroner månedligt.

Derfor er det vigtigt, at du kender dine kørselsbehov, da det betyder meget for, hvad det koster at lease en bil.

3. Farven
Denne faktor er ikke den mest altafgørende for, hvad din månedlige pris bliver, men den betyder alligevel lidt. Med vores Ford Fiesta er den største prisforskel omkring 135 kroner pr. måned.

Du skal derfor overveje farven grundigt, da den kan have en betydning for din endelige pris.

4. Ekstraudstyr
Ikke så overraskende betyder ekstraudstyr naturligvis en del for din endelige pris. Her kan du nemt tilvælge de ting, som du ønsker udover det medfølgende standardudstyr.

Når du bestiller din leasingbil på fordprivatleasing.dk, så får du et gennemskueligt overblik over de månedlige ekstraudgifter, som hver af de nye funktioner medfører.

Konklusion: Hvad koster det at lease en bil?
Hvis du er interesseret i at vide mere om, hvad det koster at privatlease, kan du nemt bruge Fords online privatleasing-beregner her: http://fordprivatleasing.dk.

Del:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier:

Mest populære artikler