Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Ford Vignale Lounge

Ford åbner 200 flagship butikker i år

I løbet af 2015 åbner Ford 200 flagship butikker i Europa, og planen er at antallet er steget til 500 i slutningen af 2016.

De nye butikker skal give en helt ny kundeoplevelse, der for alvor giver mulighed for at opleve alle Fords produkter og services.

”Vores ambition er, at FordStores tilbyder en sømløs best in class kundeoplevelse både i butikkerne og online. FordStores repræsenterer det bedste af Ford, og vil være virksomhedens nye ansigt i Europas største byer” siger Gaetano Thorel, der er Vice President, Marketing, Ford of Europe. Han tilføjer yderligere ”Mange kunder er allerede velinformerede, når de kommer ned i butikkerne, og derfor forventer de i større grad en oplevelse”.

Vignale Lounge

I hver af de nye butikker vil der være en særlig Vignale Lounge, der er designet til at få kunderne til at føle sig værdifulde, respekterede, afslappede og komfortable. Udvalgte Ford Vignale Relationship Managers vil være til rådighed og give en meget personlig service.

”FordStores er den ideelle platform at lancere vores Ford Vignale-oplevelse. Ford Vignale er designet til personer for hvem tid er meget værdifuld, og som forventer kvalitetsoplevelser. Vignale Lounge sikrer personlig service, der er skræddersyet til kundens behov og får dem til at føle sig specielle fra det øjeblik de træder ind ad døren” siger Thorel.

Udover at Ford Vignale er et nyt designudtryk, som bliver udgangspunktet for flere nye modeller, er der også lavet en Design-kollektion, som er lavet af designeren Erika Tsubaki.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: