Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Den bedste familiebil: Ford C-MAX | Årets bedste familiebil 2015

Ford C-MAX løb med titlen som den bedste familiebil – årets MPV (Multi Purpose Vehicle) – i Danmark 2015. Det er tredje år i træk, at Berlingske/Bilen.dk og BT kårer årets bedste familiebiler.

Der var tæt løb, da vinderen af den bedste familiebil skulle kåres. Men Ford C-MAX trak det længste strå foran BMW Active Tourer på andenpladsen og Renault Escape på tredjepladsen i kapløbet om at finde den bedste familiebil.

bedste familiebil

En af dommerne udtalte følgende, da den bedste familiebil skulle vælges: “Når man sætter sig ind, føler man sig godt tilpas. Den lille motor er kvik, og så ligger den rigtigt godt på vejen og præsterer samtidigt et lavt støjniveau” om Ford C-MAX.

Helt overordnet var der generel enighed blandt juryen, når det kom til at finde vinderen.

Den endelige dom over den bedste familiebil lød således: “Ford C-Max ender med titlen som Årets Bedste MPV 2015 på en blanding af fremragende køreegenskaber, god indretning, stilfuldt design og en pris, der rent faktisk gør den tilgængelig for de familier, der efterspørger netop den pakke” om C-MAX og begrundelsen for, hvorfor den blev kåret.

 

Ford C-MAX med masser af plads og rummelighed

Ford C-MAX har en lang række forskellige kvaliteter som gør, at bilen passer perfekt til den moderne og travle familie. Standardudgaven af Ford C-MAX kommer med fem sæder, imens den udvidede Grand C-MAX har hele syv sæder. Det gør den oplagt til den store familie eller andre, som har brug for meget plads i bilen.

 

Læs mere om andre af Fords kåringer

Nyheden om kåringen af Ford C-MAX som den bedste familiebil kommer i samme måned, hvor Ford Mondeo blev kåret til Årets Firmabil. Hvis du er interesseret i at læse om andre nyheder fra Ford, kan du på Oplev Ford finde en lang række andre informationer og historier om Ford, og de ting, der sker i Ford-universet.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: