Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Årets Firmabil 2016 | Ford Mondeo

For andet år i træk løber Ford Mondeo med titlen som årets firmabil i Danmark 2016 i kraft af sine mange talenter. Prisen er blevet uddelt de seneste 10 år af morgenavisen Jyllands-Posten og Business Danmark, og juryens valg faldt igen i år på Mondeoen.

Det var et skarpt felt af firmabiler, som juryen skulle finde en vinder blandt. Udbuddet af firmabiler i Danmark har aldrig været større og bedre end netop nu, kunne juryen konstatere. Derfor var det også en stor ære, at Ford løb med sejren som årets bedste firmabil.

årets firmabil 2016

For at finde den bedste firmabil gik juryen grundigt til værks. I to dage stod den på intensivt testarbejde og vurdering af blandt andet komfort, sikkerhed og køreegenskaber for firmabilerne. Det var på baggrund af den omfattende undersøgelse, at juryen skulle træffe beslutningen om, hvilken firmabil der skulle kåres som årets bedste. Juryen bestod af otte medlemmer fra Business Danmark: Alle professionelle bilister, som kører mange tusinde kilometer hvert år, og to motorjournalister fra Jyllands-Posten som skulle finde den bedste firmabil.

 

Firmabil som helhedsløsning for businessfolk

Vinderbilen blev den økonomiske og stærke Ford Mondeo stationcar 2,0 TDCi 180 Titanium PowerShift, der løber med titlen som BusinessBilen 2016. Juryen lagde især vægt på Mondeos høje komfortniveau, fine køreegenskaber samt masser af plads og udstyr til prisen.

– Alle testede biler var fremragende, men Mondeoen har jeg kun lutter ros til. Det er en klassisk firmabil, der er en super helhedsløsning for businessfolk. Det fortæller formanden om firmabilen, Ford Mondeo, for Trafik- og Vejpolitisk Udvalg i Business Danmark, Lars Bundgaard.

 

Mange solide firmabiler

Feltet bestod af i alt ti nyheder. Blandt andet de seneste udgaver af BMW 3-serie, Mercedes-Benz C-Klasse, Mazda 6 med flere. At Mondeo tog sejren – for andet år i træk, må siges at være noget af en præstation.

I videoen øverst, kan du høre juryen uddybe, hvorfor Ford Mondeo vandt årets firmabil for andet år i træk.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: