Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Firmabilstrends 2019 #3

Udviklingen på bilmarkedet går over stok og sten i disse år. Ford Danmarks Fleet Manager Niels Holst kigger i krystalkuglen og udvælger fire tendenser, som enhver flådeansvarlig bør holde vågent øje med i 2019. I denne tredje del tager Niels fat på de hypede bilers indtog med en smule betænksomhed.

Elbilerne kommer – men ikke øjeblikkeligt
Et uundgåeligt punkt er de hypede elbiler. Her stiller Niels Holst sig en smule mere betænksom: ”Den store infrastruktur og videreudvikling af teknologien, som det kræver at have elbiler kørende i stor stil på vejene, ligger endnu et stykke ude i fremtiden. Men jeg er ikke i tvivl om, at den næste generation bliver opflasket med elbiler. På det punkt vil vi være frontløbere,” forsikrer han.

Selvom samfundsinteressen for elbiler er stor, kræver det ifølge flådechefen opsætning af mange flere ladepladser, end der findes i dag. Også opladningstiden på de enkelte modeller vil være afgørende, når fremtidens elbil skal vælges. Samtidig afhænger elbilernes skæbne i Danmark stadig meget af det politiske klima, der endnu ikke har taget endegyldig stilling til elbilernes afgifter i fremtiden.

”Ford står selvfølgelig klar, så snart de politiske rammer for elbilsmarkedet er sat. Vi arbejder på højtryk med elektrificeringen af vores modelprogram,” lyder det fra Niels Holst, der i samarbejde med Fords forhandlere planlægger at afholde arrangementer om hybrid- og elbiler. Her vil både indkøbere og virksomheder kunne få information om eCVT-gearkasser, opsamling af bremseenergi og andre teknologier, som fremtidens elbilsmarked gemmer på.

”Viljen hos virksomhederne er der. Det er bare et spørgsmål om, hvornår the tipping point indtræffer – hvornår elbilerne også bliver i stand til at konkurrere på prisen. Så vi er i fuldt sving hos Ford,” konkluderer han.

Læs også om Firmabilstrends #1 og #2.

Del:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier:

Mest populære artikler