Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Firmabilstrends 2019 #2

Udviklingen på bilmarkedet går over stok og sten i disse år. Ford Danmarks Fleet Manager Niels Holst kigger i krystalkuglen og udvælger fire tendenser, som enhver flådeansvarlig bør holde vågent øje med i 2019. I denne anden del zoomer han ind på mobilitetsløsningernes tiltagende popularitet.

Mobility fremfor ejerskab
Mobility-løsninger vinder fortsat terræn. Her vægtes typisk fleksibilitet fremfor eje. Det ses fx ved leasingløsninger, der tillader udskiftning af bilen afhængig af årstid, behov og lyst.

”Fremtiden byder i langt højere grad på transporttyper, der kan tilpasses efter den enkelte situation: Man kører cabriolet om sommeren og firhjulstrækker om vinteren med den krølle, at man ikke ejer nogen af delene.”

Sammenlignet med tidligere tider vil skiftet til en ny bil ikke være en lige så afgørende beslutning, da Niels Holst spår markante ændringer i ejerforholdene: ”I fremtiden ejer de færreste en bil, da forskellige former for mobilitetsløsninger vil dække vores transportbehov – det ser vi allerede med leasing. Snart låner man blot en bil i lokalområdet og kører den til villakvarteret, hvor en cykel venter til mellemdistancen, inden man løber den sidste del af vejen i et par løbesko, der er stillet frem til dig,” pointerer han med et smil.

”Det er måske lidt sat på spidsen. Men det er blandt de fundamentalt afgørende ting, vi allerede arbejder med i Fords eget mobility-program, der vil optimere flådestyring og driftsomkostninger som aldrig før i løbet af 2019.”

Læs også Firmabilstrends #1

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: