OplevFord

Bilferie i Tyskland

Tag en tur til nabolandet og oplev et væld af gode oplevelser i skønne omgivelser. Tyskland byder på lidt af det hele til både den større og mindre familie samt venner og par. Udover storbyferie byder Tyskland også på en storslået natur og kultur, der med garanti vil bjergtage enhver.

Bilferie til Nordtyskland

Nordtyskland byder på et væld af gode kør selv-oplevelser. Her kan I både besøge storbyer, naturskønne områder og flotte kystbyer. Tag en tur forbi Flensburg, og oplev byens maritime historie, eller tag forbi Harzen og oplev bindingsværksbyer, naturskønne bjerge beklædt med grantræer og smukke skovområder. Foruden maritim historie og skøn natur kan I også opleve storbyer i det nordlige Tyskland. Tag en tur til hovedstaden Berlin – en kunstnerisk og mangfoldig by, der byder på trendy omgivelser og gode oplevelser. I kan også tage bilferien i Tyskland til Hamburg, der også byder på storbyatmosfære og urbane kvarterer. Har I badeferie i tankerne og ønsker en bilferie ved kysterne, kan I vælge at tage til Rügen. Ikke langt fra Danmark, finder I denne ø, der byder på badeferiestemning i sommerhalvåret.

Bilferie til Midttyskland

Besøg det store mose- og flodlandskab i Spreewald, tag forbi Thüringen og besøg nationalparken Hainich eller forkæl jer selv på et af de mange spahoteller i byen. Udover selvforkælelse kan I også opleve Bayern, der er særlig kendt for sine mange ølbyer. Her kan I blandt andet besøge Bamberg eller Kulmbach, der byder på bryggerier og specialøl i rigelige mængder. Går jeres kør-selv-ferie i Tyskland forbi det vestlige Midttyskland, kan I med fordel besøge Köln, der huser blandt andet Rhinen og en række spændende museer.  

Bilferie i Sydtyskland og alperne

Længere sydpå byder Tyskland også på seværdige og overdådige oplevelser til jeres kør-selv-ferie. I kan blandt andet køre et smut forbi Schwarzwald, der grænser op til Frankrig. Her finder I spektakulære vandre- og cykelruter i skøn natur. Er I glade for vin, kan I også finde dette på jeres bilferie i Tyskland. En køretur til Baden-Baden i Sydtyskland byder nemlig på vinslotte og velsmagende vinoplevelser. På grænsen til Østrig i det sydligste Tyskland er der derimod garanteret bjertagende natur i det flotte alpelandskab. Her finder I en naturskøn bilrute til jeres kør-selv-ferie – Deutsche Alpenstrasse. En 450 km lang kør-selv-rute, der starter i Bodensee og tager jer igennem skøn natur prydet med alpetoppe, bjergsøer og kurvede bjergveje helt til Königsee. En fantastisk oplevelse til en mindeværdig bilferie i Tyskland.

Er bilen klar til kør-selv-ferie?

Når I begiver jer ud på lange køreture, hvad enten det er i det sydtyske alpelandskab eller længere nordpå, kræver det en bil, der kan køre de mange kilometer og klare de mange timer på vejen. Det er derfor vigtigt, at bilen er klar til bilferie, og samtidig er der en række ting, der er vigtige at huske på. Vi giver en række gode råd til din kør-selv-ferie, der gør både dig, familien og bilen køreklar. Læs mere her.
Oplev mere om Ford
#bilferie#Bilferie i Tyskland#Kør selv-ferie i Tyskland#Kør-selv-ferie

Fremhævede artikler

Relaterede artikler