Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Vinterferieudflugt med ACIE og Ford Puma: De Skjulte Kæmper

I dag er vi klar med vinterferieinspiration til alle jer, som har svært ved at finde ud af, hvad man skal bruge en vinterferie på i denne tid. Derfor har vi i samarbejde med Christine Egholm været på eventyr.

Christine pakkede sammen med familien deres sorte Puma ST-line og kørte mod Vallensbæk, hvor de skulle finde én af De Skjulte Kæmper; Lille Tilde. De Skjulte Kæmper er gemt over alt i Danmark og er en fantastisk aktivitet for familier med mindre børn. De enorme kæmper gemmer sig i skove, under broer og andet miljø, hvor de samtidig ser utroligt smukke ud. De er bygget af kunstneren Thoma Dambo i 100 % genbrugsmaterialer såsom affaldstræ fra lokale nedrivningsprojekter, gamle kviste og resttræ.

Det er nemt at tage på tur med hele familien i en Puma. For selvom den har et lækkert, kompakt look, så har Puma MegaBox plads til alle hverdagens nødvendigheder såsom en klapvogn, gummistøvler, beskidt overtøj, indkøbsposer og meget mere. Den har derudover et afløb, så man let kan vaske alt det beskidte væk.

Vi glæder os meget til at tage jer med på flere eventyr i samarbejde med Christine! I kan læse mere om hende lige her og følge vores køretur sammen på Ford Danmark Lifestyle.

Rigtig god vinterferie!

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: