Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Verdens største Mustang-parade

Modeller fra alle generationer af Ford Mustang siden den ikoniske sportsvogns introduktion i 1964 var samlet på Fords Lommel Proving Ground i Belgien den 7. september. Den store parade blev afholdt for at slå verdensrekorden for flest Mustanger samlet til et træf.

Den tidligere rekord på 960 samlede Mustanger, der blev sat i Toluca i Mexico den 3. december 2017, blev slået med flere længder. På Fords berømte køreanlæg i Belgien var der nemlig samlet intet mindre end 1326 Mustanger, som havde kørt pilgrimsrejsen til Lommel Proving Ground fra både nær og fjern over hele Europa.

Begivenheden fandt sted i anledningen af Ford Mustangs 55-årsfødselsdag i år. På dagen deltog både ejere og førere i en stor koreografering til et stort fællesbillede.

Se en video af arrangementet nedenfor, der inkluderer et P51 Mustang-jægerfly på vingerne, som i sin tid lagde navn til Fords ikoniske sportsvogn.

Belgien er det land i Europa, hvor der sælges flest Mustanger per indbygger, hvorfor Fords Proving Ground i Lommel var det oplagte sted at slå verdensrekorden. Ford Mustang kunne sidste år tage titlen som verdens bedst sælgende sportsvogn for fjerde år i streg.

Lommel Proving Ground

Fords berømte Lommel Proving Ground er køreanlægget, hvor alle Fords europæiske biler testes og finjusteres på både teknologi, køredynamik og miljøegenskaber. Anlægget er hele 3,22 km2 og har mere end 80 km bane og vej, der varierer bredt i terræn.

# # #

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: