Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Opladning, hvor du har brug for det

Ford samarbejder med Clever, der både kan levere strøm til din bil og bolig, så du har de bedste muligheder for at få ny energi – når og hvor det passer dig. Med strøm fra Clever får du fuld frihed fra første kilometer. Du kan lade på Danmarks største ladenetværk og få intelligent opladning på den Clever ladeboks, der installeres hjemme hos dig.

Opladning ude og hjemme

Mærk friheden med opladning både hjemme og ude fra første kilometer i din nye elbil eller plugin-hybridbil fra Ford. Med Clever Unlimited kan du oplade hvor og når det passer dig. Abonnementet giver adgang til opladning på Danmarks største ladenetværk og med en intelligent Clever-ladeboks installeret hjemme, kan du vågne til et opladet batteri hver dag. 

Adgang til Danmarks største ladenetværk

Ønsker du primært at lade på Clevers mange offentlige ladepunkter, har du med Clever Unlimited Network adgang til Clevers landsdækkende ladenetværk. Det er ideelt til dig, der ikke kan få installeret ladeboks hjemme, måske fordi du bor i lejlighed.

Få en hverdag med energi til mere

Clever er også et elselskab. Vælger du strøm til både din bil og din bolig fra Clever, får du ekstra fordele. Du kan både få en skarpere pris på opladningsabonnementet og helt slippe for tilbagebetalingen, fordi ladeboksens strømforbrug trækkes direkte fra på din elregning. Det kræver blot, at du bruger intelligent opladning.

Læs mere om Clever Power

Intelligent opladning

Clevers ladeboks har indbygget intelligent opladning. Du skal bare fortælle Clevers app, hvornår du skal bruge din bil, og hvor meget den skal lades op, så skræddersyer Clever en optimal ladeplan, der tager højde for elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning. 

Det er også smart for dig, fordi du kan undgå overbelastning af din boligs elinstallationer, ved at udskyde opladningen af din Ford til det tidspunkt, hvor dit elforbrug er på sit laveste.

Opladningen af din Ford skal passe til dit liv – ikke omvendt. Derfor er du altid i fuld kontrol og kan starte opladningen, når det passer dig, med Clevers app.

Intelligent opladning er til nytte og gavn – for dig og for fællesskabet.

Læs mere om intelligent opladning

Clever Unlimited

Opladning hjemme og ude 

Med Clever Unlimited får du:

 • Opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Opladning når det passer dig – på farten, på arbejdet, på indkøbsturen eller derhjemme
 • Installation og lån af Clevers intelligente ladeboks
 • Intelligent opladning tilpasset dig, der tager højde for både elpris, CO2-aftryk og elnettets belastning
 • Automatisk tilbagebetaling når du lader hjemme efter gældende tilbagebetalingssats*
 • Mulighed for rabat med Clever Power
 • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris:

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.*

Grundabonnement til elbil: 749 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.

Grundabonnement til plugin-hybridbil: 369 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Installation af Clevers ladeboks7.500 kr.*

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg + installation.

Bestil Clever Unlimited hos din Ford-forhandler, når du køber ny bil.

Læs mere om Clever Unlimited til Ford

*Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar.
Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg
Ladeboks & tilbagebetaling: Ladeboksen udlånes af Clever og tilsluttes din eltavle. Derfor lægger du ud for strømmen til dine opladninger, og Clever tilbagebetaler dig ud fra den mdl. tilbagebetalingssats, som fastsættes ud fra den gns. strømpris mellem kl. 23-06 den pgl. md. Læs mere på clever.dk/tilbagebetaling
Installation: Ekstraomk. kan forekomme fx ved grave- eller stilladsarbejde. Læs mere på clever.dk/installation


Clever Unlimited Network

Opladning på Danmarks største ladenetværk

Med Clever Unlimited Network får du:

 • Opladning på Danmarks største ladenetværk
 • Mulighed for at lade på job, når du handler, på giga- og lynladestationer og ved masser af offentlige ladepunkter.
 • Lynladestationer skabt til meningsfulde pauser, mens du lader
 • Clevers app med overblik over ladepunkter og ladeforbrug
 • 24/7 kundesupport

Månedlig abonnementspris

Prisen består af et grundabonnement + et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg.*

Grundabonnement til elbil: 625 kr. frem til 31.03.23. Herefter: 799 kr.

Grundabonnement til plugin-hybridbil: 245 kr. frem til 31.03.23. Herefter 449 kr.

Mindstepris i bindingsperioden (2 mdr.): Afhænger af startdato og beregnes som 2 x abonnementspris + 2 x energitillæg

Bestil Clever Unlimited Network hos din Ford-forhandler, når du køber ny bil.

Læs mere om Clever Unlimited Network til Ford

*Abonnementet udbydes af Clever A/S. Læs mere på clever.dk/vilkaar.
Variabelt, forbrugsbaseret energitillæg: Hvis den gns. indkøbspris på el (dvs. spotpris inkl. moms, men ekskl. afgifter og tariffer) overstiger 0,89 kr./kWh, pålægges der et variabelt, forbrugsbaseret energitillæg i pågældende måned. Læs mere på clever.dk/energitillaeg

Energitillæg på Clevers abonnementer 

På grund af de historisk høje elpriser har Clever pr. 1. januar 2023 indført et energitillæg, der følger den enkeltes forbrug og strømpriserne måned for måned. Energitillægget lægges oven i den faste abonnementspris og findes ved at gange sit månedlige kWh-forbrug med månedens gennemsnitlige indkøbspris på el fratrukket en grundsats på 0,89 kr./kWh. Grundsatsen er fastsat, fordi det er niveauet for, hvornår Clevers abonnementer rent økonomisk er bæredygtige. 

Clevers energitillæg er skabt ud fra en ambition om at tage et fælles ansvar i en energikrise, hvor energiressourcerne er knappe, og hvor det skal være gennemsigtigt og trygt at være elbilist. 

Læs mere og se beregningseksempler hos Clever

Opladning i nærheden af dig

Du finder Clevers ladepunkter i byerne, langs motorvejene, hos virksomhederne, ved indkøbscentre, i parkeringshuse, og ved bus-, tog- og metrostationer. Og der kommer hele tiden nye til. . Find ladepunkterne nær dig på Clevers ladekort eller i appen.

Find ladepunkt

Installation og tilbagebetaling af strøm

Når din Ford forhandler har bestilt et Clever-abonnement til din nye Ford plugin-hybridbil eller elbil, sørger Clever for at installere ladeboksen hos dig og sikrer, at du kommer godt i gang.

Hver måned tilbagebetaler Clever dig for den mængde strøm, du har brugt til opladning på hjemmeladeboksen efter gældende tilbagebetalingssats. Den udregnes som et gennemsnit af den pågældende måneds spotpris i Danmark fra kl. 23-06, hvor der er mindre belastning på elnettet og ofte er overskud af vedvarende strøm. Hvis du slår intelligent opladning til, vil din ladeboks automatisk starte opladningen i det tidsrum, så du kan køre på nattens energi i løbet af dagen.

Du kan undgå tilbagebetalingen ved at gøre brug af intelligent opladning og  kombinere dit abonnement med strømproduktet Clever Power. Så afregner Clever ladeboksens strømforbrug direkte på din elregning.

Læs mere om installation af ladeboks

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: