Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Transit Connect
Nomineret til Årets Varebil i Danmark 2019


Ford Transit Connect er blevet udråbt som finalist til Årets Varebil i Danmark 2019. Nyheden kommer i kølvandet på Transit Connects nylige sejrstitel som Årets Varevogn 2018.

Med nomineringen fortsætter den gode stime for Transit Connect, som udgør en vigtig del af Fords stærke varebilsprogram, der også omfatter bestselleren Transit Custom, den kompakte Transit Courier og den store 2-tons Transit.

Den nye Transit Connect er for nylig blevet lanceret i Danmark med fornyet design, en bredere vifte af sikkerhedsudstyr og bedre brændstoføkonomi. Optimeringerne bidrager alle til den velfortjente finaleplads til Årets Varebil i Danmark 2019.

Kåringen løber af stablen torsdag den 21. marts i forbindelse med åbingen af Transportmessen 2019 i Herning Messecenter. Ford udstiller hele sit varebilsprogram på transportmessen, der strækker sig fra den 21. til 23. marts.

Om den velfortjente nominering skriver Steen Bachmann fra Bil Magasinet: ”Fra Ford kommer den velkørende Transit Connect, der udmærker sig ved at køre som om, den tror, den er en C-Max. Det er ganske utroligt, hvordan Ford i Europa fører sig frem med velkørende biler uanset hvilken klasse og type, vi taler om.”

De andre finalister til Årets Varebil i Danmark 2019 er Citroën Berlingo/Peugeot Partner/Opel Combo, MAN e-TGE/VW e-Crafter, Mercedes-Benz Sprinter og Toyota RAV4 Van.

Del:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin