Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Tinka og Kongespillet – præsenteres i samarbejde med Ford

Nu er det snart december måned– og for mange betyder det jul, hygge og julekalender. TV 2’s julekalender ”Tinka og Kongespillet har premiere 1. december – og fra 1. december har du også mulighed for at opleve Tinkas juleunivers hos din Ford-forhandler (gælder kun Ford-forhandlere, der sælger nye personbiler). 

Når julehyggen i december sænker sig over danskernes stuer og familien Danmark sætter sig foran TV 2’s nye julekalender ”Tinka og Kongespillet”, vil Ford være med på banen. Som led i TV 2s og Fords samarbejde kan du opleve Tinkas univers helt tæt på.

Vi ved, at vores biler, jul efter jul, bringer familier sammen på kryds og tværs af landet, og at julen for mange først rigtig starter, når bilen er pakket med gaver og familien er på vej til julehygge,” fortæller Lene Dahlquist, kommunikationschef hos Ford. ”Men julen er også alle de andre dage i december, hvor bilen f.eks. gør det muligt at hente sit juletræ og komme til julefester rundt omkring. Julen rimer på tradition – og for mange danskere er julekalenderen en fast del af december måned og der spreder sig en helt særlig hygge, når julekalenderen toner frem på skærmen. Ford er stolte af endnu en gang at være en del af TV 2’s julekalender”.

Mød en nisse hos din Ford-forhandler (gælder kun Ford-forhandlere, der sælger nye personbiler).

I december måned kan du tage dine børn i hånden og komme helt tæt på nogle af skuespillerne fra ”Tinka og Kongespillet”. Nissepigen Tinka og ballademageren Lasse begiver sig ud på endnu et juleeventyr, når de sammen besøger Tinkas juleunivers i de fem Ford Stores, hvor de giver autografer.

FordStore i Aalborg: 7. december kl. 10.30 – 12.00
FordStore i Aarhus: 7. december kl. 14.30 – 16.00

FordStore i Esbjerg: 8. december kl. 10.30 – 12.00
FordStore i Odense: 8. december kl. 14.30 – 16.00

FordStore i København: 14. december kl. 10.30 – 12.00

Find adresserne her

Få en nissehue* magen til Tinkas

Hos alle Fords forhandlere (gælder kun Ford-forhandlere, der sælger nye personbiler) får du mulighed for at leve dig helt ind i ”Tinka og Kongespillet” med det specielle Tinka-juleunivers, der byder på både hygge, gåder og opgaver for de julekalender-elskende. Og hvis man tager sin farvelagte og samlede emblem fra din ”Tinka og Kongespillets”-julekalender med til juleuniverset hos din Ford-forhandler, kan man skabe julemagi og få en Tinka-nissehue med hjem.

Det er også muligt at få fingrene i huen på en anden måde – nemlig via samlekort gennem Coop. Hvis man har fået samlekortet med nissehuen på kan man tage forbi en Ford-forhandler og vise kortet til en medarbejder. Så kvitterer de med en hue. Kortet får du med retur.

Glædelig jul!

*Begrænset antal

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: