OplevFord

SUV er det nye sort - Fords Vignale SUV'er er det nye guld

SUV står for Sport Utility Vehicle, og udtrykket anvendes om biler, der minder om en stationcar, men typisk har et større karosseri og mere trækkraft. Intet segment er ligeså "hot" herhjemme som SUV-segmentet. Og nu tilbydes der også Ford Vignale udgaver af SUV'er.   SUV'er biler kan tilfredsstille rigtig mange danskeres behov, fordi de er så alsidige og kan klare langt de fleste udfordringer, som danskerne udsætter deres biler for. Dette segment er da også noget som Ford har stor fokus på. Senest har man lanceret den nye Ford Kuga og den nye Ford Edge, som begge går under betegnelsen SUV. Ingen er de to biler er dog helt almindelige SUV'er. Kombinationen af robusthed, indvendig plads og lækkert design gør, at begge biler bestemt hører til i den attraktive ende af SUV-segmentet. Men hvad hvis det kunne blive endnu mere lækkert og eksklusivt? Ford Vignale er Fords luksuskoncept, der kombinerer elegance, stil og ren lækkerhed med de i forvejen fantastiske modeller fra Fords line-up af personbiler. Hidtil har både Ford Mondeo og Ford S-MAX fået en Vignale-udgave, og nu er turen kommet til både Edge og Kuga.  

Vignale DNA

Øjet for detaljer er slående. Begge modeller har Ford Vignales karakteristiske sekskantede kølergitter, og den sekskantede form spiler også en afgørende rolle indendigt i begge biler. Ligesom alle andre Vignale-modeller er også Kuga og Edge udstyret med førerassistancesystemer som Blind Spot Information System, Traffic Sign Recognition, Lane Keeping Alert, Lane Keeping Aid og Driver Alert. Alle disse teknologier kan du læse mere om på ford.dk.  

Kuga Vignale

Ford Kuga Vignale fås med 182 hk og PowerShift (Fords 6-trins automatgearkasse). Den er udstyret med en 1.5-liters benzinmotor med den prisvindende EcoBoost-teknologi, der sikrer en køreoplevelse i særklasse. Som det er tilfældet med samtlige Vignale-modeller, er Ford Kuga Vignale som standard udstyret med infotainmentsystemet SYNC 3, som du kan læse meget mere om her. Kuga Vignale - 4  

Edge Vignale

Ligesom Ford Kuga Vignale oser Ford Edge Vignale langt væk af luksus og den unikke Vignale-filosofi. Den fås med den kraftfulde og brændstoføkonomiske 2.0-liters TDCi dieselmotor med 210 hk og PowerShift. Noget af det særlige ved Edge-udgaven er de 19"-alufælge samt lakeringen Vignale White Platinum, som er en særlig udvendig perlemorsfarve, der udelukkende er tilgængelig til Vignale-modeller. Ford Edge Vignale - 2  

Kan købes i FordStores

Alle Fords Vignale-modeller sælges udelukkende i de 5 FordStores, der ligger placeret i henholdsvis København, Odense, Esbjerg, Århus og Ålborg. De har eneret på at sælge disse særlige biler for at sikre Vignale-kunderne en oplevelse udover det sædvanlige. Hos FordStores oplever man b.la. afhentning og udbringning af bil ved service og en eksklusiv Vignale Lounge, hvor du kan nyde personlig service fra en særlig kundeansvarlig og gå dybere ned i Vignale-oplevelsen. Begge biler er introduceret på det danske marked og er klar til at give dig en oplevelse udover det sædvanlige.  
Oplev mere om Ford
#Edge#Ford Vignale#Kuga#luksus#Vignale

Oplev Fords Vignale-univers

Fremhævede artikler

Relaterede artikler