OplevFord

Få styr på økonomien for under 2000* kr. om måneden

Til dig, der ønsker sikkerhed på budgettet i en periode uden udgifter til værkstedsregninger eller vedligeholdelse, tilbyder Ford Lease gode muligheder for privatleasingaftaler. Netop nu kan du for 1.995 kr. om måneden og en udbetaling på 4.995 kr. lease en luksuriøs Ford Fiesta Titanium – en af de sjoveste og mest attraktive minibiler på markedet. Undgå sure overraskelser på budgettet og oplev klassens frække dreng, minibilen med den sprudlende ækvilibristiske køreoplevelse, til en fast månedlig pris.  

*Tilbud

  • Månedlig ydelse: 1.995 kr.
  • Udbetaling: 4.995 kr.
  • Leasingperiode: 36 mdr.
  • Årlig kørsel: 10.000 km
  • Samlet betaling i perioden: 76.815 kr.
  • Mulighed for tilkøb af yderligere kilometer.
Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof.  

Hvorfor køre mikro, hvis du kan køre mini?

For under 2000 kr. om måneden kommer man som regel ikke så langt igen, hvad angår komfort, køreegenskaber og plads. Til de samme penge kan man normalt komme til at køre i en fin mikrobil, men der er utvivlsomt langt fra en mikrobils minimalistiske funktionalitet til en Fiesta Titaniums høje standard, hvad angår køreglæde og komfort. Især hvis du har et kørselsbehov, der dækker over mere end triviel bykørsel til og fra arbejde, vil du utvivlsomt sætte pris på Fiestaens gode lydisolering og kraftfulde 1,0 EcoBoost med 125 hk, der vil give dig en fornemmelse af at køre i en ”voksen” bil. Den flotte udstyrspakke inkluderer ydermere 16” alufælge, LED-kørelys og baglygter, læderrat og -håndbremsegreb, opvarmede forsæder, USB-stik og tågeforlygter samt et omfattende sikkerhedsudstyr med seks airbags og det unikke Ford MyKey, der for eksempel lader dig indstille maksimal fart, selepåmindelse og stereoanlæggets maksimale lydstyrke. Med fem døre, god affjedring og et bagagerum på 290 liter byder Ford Fiesta Titanium som leasingbil på utrolig meget bil til små penge.  

Ekstraudstyr, der ikke koster ekstra meget

Hvis du er til endnu mere udstyr, har du mulighed for at udvide den ellers allerede imponerende Titanium-udstyrspakke. Til en fordelagtig månedlig ekstraydelse på kun 70 kr. kan du for eksempel få SYNC med automatisk nødopkald, Bluetooth og et 4,2” display i din Fiesta. Alt i alt får du med en Ford Fiesta Titanium rigtig meget bil til få penge, med en fast månedlig ydelse og uden sure overraskelser. Kontakt din nærmeste Ford-forhandler for at høre nærmere.  

Betingelser

Privatleasing via Ford Privatleasing. Leasingydelsen er inkl. serviceaftale, finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. dæk, grøn ejerafgift, forsikring og brændstof.. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Tilbuddet gælder, så længe lager haves og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Ford Privatleasing. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. Billederne er modelfoto og bilen kan være vist med ekstraudstyr. Kaskoforsikring og betaling via NETS er påkrævet. Er du i tvivl om du skal privatlease eller købe? Så læs vores nye guide hvor 16 Ford-forhandlere svarer på de 8 vigtigste spørgsmål om privatleasing.
Oplev mere om Ford
#Fiesta#Ford Fiesta

Se mere om Ford Fiesta her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler