Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Den bedste bil, Ford Mustang, blev sluppet løs i LA

Ken Block giver den fuld smæk i Los Angeles’ gader i den bedste bil, en specialbygget Ford Mustang, fra 1965.

 

I videoen har vi sluppet den bedste bil, Ford Mustang, løs i Los Angeles’ gader. Videoen er den ottende i rækken, da vi hos Ford siden 2008 har lavet en række Gymkhana-videoer.  Samarbejdet er en del af et større projekt mellem Monster Energy, Ford, GoPro og en række andre initiativtagere, der med Hoonigan Racing sender den bedste bil ud på vejen i uvante omgivelser. Det kan du se i videoen, hvor den bedste bil bliver testet af.

Ken Block bag rattet

Der er flere grunde til, at Ford har valgt at have Ken Block bag rattet i den bedste bil. Ford har allieret sig med Hoonigan Racing Company, som har erfaring med de bedste biler inden for feltet og Ken Block, som har en lang og imponerende karriere bag sig som racerkører med de bedste biler. Sammen med Ford har han også sluppet tøjlerne løs i Dubai, hvilket du kan se her.
Det er ikke første gang, Ken Block kaster sig ud i ekstremsport. Han har tidligere erfaring med snow- og skateboarding, motorcross og omfattende rallykørsel. Derfor var det også helt oplagt at Ford skulle vælge ham, når den bedste bil skulle testes af. Resultatet kan du se i videoen.

 

Hvorfor vælge Ford Mustang?

Det er ingen overraskelse, at valget for Ken Block og Ford faldt på Ford Mustang som den bedste bil til at teste den af i L.A. Ford Mustang har en lang række kvaliteter, som var grunden til at den blev valgt. Den bedste bil, Ford Mustang, var derfor oplagt at køre rundt med og teste alle funktionaliterne af med. Det blev til en hæsblæsende oplevelse, som du kan se i videoen, hvor den bedste bil bliver testet af i L.A’s gader.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: