OplevFord

Skån nattesynet med Ford

Hos Ford sætter vi en ære i konstant at forbedre vores bilers motorer, design og køreegenskaber, så du kan få glæde af den ultimative køreoplevelse bag rattet. Men kraft og ydeevne er intet uden maksimal sikkerhed, og det ved vi hos Ford. Vores adaptive og blændfrie LED-forlygter som ekstraudstyr i den nye Galaxy er et godt eksempel, hvordan vi konstant nytænker tekniske innovationer for at sørge for det højeste niveau af sikkerhed til dig og din familie.  

Din sikkerhed er vores drivkraft

Lige meget om du møder hård regn eller slud, is eller snefygning på vejen, så sørger vi for sikkerhedsudstyret, der får dig og din familie sikkert gennem både mørke vinternætter og regnfulde sommermorgener. En intelligent fartbegrænser med skiltegenkendelse og adaptiv fartpilot samt et automatisk nødbremsesystem med fodgængergenkendelse er blot nogle eksempler på, hvordan vi konstant nytænker innovativt sikkerhedsudstyr i vores biler. Det allerbedste sikkerhedsudstyr er imidlertid din egen reaktionsevne bag rattet, og for at give dig de optimale forudsætninger for at reagere på dine omgivelser udvikler vi konstant på vores bilers forlygter.  

Optimal sigt uden at være til gene for modkørende trafik

Fords adaptive og blændfrie LED-forlygter højner såvel din egen som andres sikkerhed ved nattekørsel markant. Op- og nedblænding af nær- og fjerlys sker automatisk ved hjælp af en sensor i forruden, der analyserer omgivelserne op til 800 meter foran bilen. Så vidt muligt kører du altid med langt lys, men behøver ikke at tænke på at blænde ned.  Det gør bilen for dig. Det er såvel sikkert for dig som for dine medtrafikanter. Med en Trend-udstyrspakke til den nye Galaxy fås forlygterne for 21.430 kr. og med Titanium-udstyrspakke for 18.750 kr.
Oplev mere om Ford
#Edge#Ford Edge#Ford Galaxy#Ford S-Max#Galaxy#Kuga#S-MAX

Se mere om Ford Galaxy her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler