OplevFord

S-Max - Den ultimative familiebil

Den nye Ford S-MAX er den perfekte familiebil. S-MAX er attraktiv til alle formål, men uden det kasseformede og kedelige design, der typisk kendetegner en MPV eller SAV.  

Hvad er en SAV?

SAV står for Sports Activity Vehicle og minder i en vis udstrækning om det vi kender som en MPV, der betegner en Multi Purpose Vehicle – en bil, der dækker det meste. Bilen er yderst velegnet til familier, der har en travl og hektisk hverdag, hvor der er behov for fleksibilitet og plads til transport af alt fra barnevogne til en ny kommode til stuen. Alt det og meget mere får du med en SAV. De indre værdier i en Ford S-MAX følger op på det flotte design, for der er rigtig god plads til op til syv personer og det let tilgængelige bagagerum rummer helt op til 2.200 liter. Danskere, der kører firmabil har for længst taget den nye generation S-MAX til sig. S-MAX er med høj komfort, præcise køreegenskaber og et alsidigt sikkerhedsudstyr perfekt til en travl og krævende hverdag. Kilometer efter kilometer leverer den velkørende bil en behagelig og komfortabel køreoplevelse for alle syv personer.  

Den perfekte familiebil fra kun 354.990 kr.

Som privat bilkøber kan det være svært at navigere i tilbud og kampagner med skiftende betingelser. Derfor tilbyder vi den populære S-MAX til en fast lav pris fra kun 354.990 kr. Du får rigtig meget bil for pengene både i form af plads, design og teknologi. Ford S-MAX er den perfekte bil til familier, der gerne vil forene praktik, æstetik og funktionalitet. Bilen giver dig en høj komfort og en overlegen komfort på alt fra dagsture til lange bilferier.  

Familiebil med den nyeste teknologi

Fords adaptive og blændfri LED-forlygter gør køreture om natten mere komfortable og behagelige. S-MAX fås med ekstraudstyr til både S-MAX Trend og S-MAX Titanium. Blandt de mange udstyrsmuligheder på den nye S-MAX kan du f.eks. få en Businesspakke med navigation, en sportspakke med sportsundervogn og stylingkit og sædepakker med enten læder eller dellæder.
Oplev mere om Ford
#Ford S-Max#S-MAX#SAV

Fremhævede artikler

Relaterede artikler