OplevFord

Rejs på første klasse med hele familien

Hvis du er typen, der godt kan lide at rejse på første klasse, men også har en stor familie at tænke på, er Ford Galaxy utvivlsomt bilen for dig. Med masser af ben- og skulderplads og i bogstavelig forstand højt til loftet, må den nye Galaxy siges at være lidt af personbilernes Boeing 747.  

Vinduesplads til alle

Tjek ind, placer din håndbagage i den overliggende opbevaringsplads, spænd selen og læn dig tilbage. Ja, det er svært at tro, at der er tale om en familie-MPV, når man tager pladsforholdene i den nye Galaxy i betragtning. Her rejser du med ultimativ komfort selv på de bagerste rækker, hvor ikke kun børn, men også voksne har fint med plads. Udsigten fejler heller ikke noget, for med panorama-glastaget har alle passagerer en vinduesplads. For familiens pilot og co-pilot er det imidlertid let at holde styr på, hvad der foregår på de billige rækker, mens I selv rejser med en fornemmelse af ægte businessclass, hver dag.  

Jumbojet og privatfly i én MPV

Okay, nu er det ved at være nok med Galaxy-jet-analogien, men du får lige en sidste én af slagsen her. Det er super let at omdanne din landevejsjumbo til en privatjet med plads til det hele. Fleksible sædekonfigurationer lader dig tilpasse bilens interiør til hvad end det er, du har behov for at transportere. Og når dig og din co-pilot for en stund lader familielivets trav bag jer, er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad pladsen i den nye Galaxy ellers kan bruges til. Ja, her er tale om en bil, der for alvor løber op til betegnelsen MPV (multi purpose vehcile). Få plads til flere af de sjove ting i hverdagen, og rejs med max komfort, fleksibilitet og luksus i den nye Galaxy.
Oplev mere om Ford
#Ford Galaxy#Galaxy

Fremhævede artikler

Relaterede artikler