Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Hurtig sportsbil, Mustang, på Silverstone

Vil du gerne opleve Ford Mustang med en V8 motor, fra flere vinkler, mens den kører på den legendariske racerbane Silverstone?

Ved hjælp af en ny, interaktiv video kan det nu lade sig gøre at køre den hurtige sportsbil hjemme fra sofaen. Se videoen øverst i artiklen for 360 graders udsyn i en hurtig sportsbil.

”Vi ønskede, at alle skulle have muligheden for at opleve en Mustang V8 i topfart på en stor bane,” lyder det fra Mark Truby, Vice President, Communications & Public Affairs, Ford of Europe om den hurtige sportsbil.

Derudover har du mulighed for at køre den hurtige sportsbil gennem banen, som du kender det fra PC- og konsolspil. Det vil sige, at du, udover at skifte kameravinkel indenfor i den hurtige sportsbil, kan skifte til helikopter-view, se den hurtige sportbils position på et kort, tjekke speedometer og meget mere under kørsel i sportsbilen. For at få den fulde oplevelse af sportsbilen kan du klikke på linket nederst på siden, som sender dig videre til videoen. Når du kommer ind på hjemmesiden, starter du ved at trykke på Mustang-logoet, og derefter kan du tænde sportsbilens motor. Herfra kan du styre kameravinklen ved hjælp af piletasterne, mus eller mousepad på din bærbar. Hvis du ønsker at se det hele fra en helikopter, så trykker du blot på helikopter-symbolet.

”Det, der gør denne video unik, er, at seeren er i kontrol over udgangspunktet. De kan skifte i enhver retning som sad de inde i bilen, skifte til helikopter-view og tjekke speedometeret” fortæller førnævnte Mark Truby.

Prøvekør den hurtige sportsbil, Ford Mustang, med 360 grader udsyn

Optagelserne er taget på en enkelt dag, og der er blevet brugt seks GoPro-kameraer inden i sportsbilen, et kamera på en drone samt et på kofangeren. Det er så omhyggeligt sammensat for at give et gnidningsfri panoramaview. Paul Swift, der kører bilen, udtaler:

”Jeg har aldrig set en 360 graders video af denne kvalitet før. Det føles virkelig som at være inde i bilen”.

Prøv det hele her: po.st/MustangV8 

Vær opmærksom på, at det kræver en god internetforbindelse og at den interaktive video ikke er tilgængelig på alle browsere og operativsystemer.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: