OplevFord

Var der nogen, der sagde legebarn?

Var der nogen, der sagde legebarn?

Et stort legebarn med masser af krudt i røven – det synes at være en passende beskrivelse af den nye Ford Focus RS, det nyeste skud fra stammen til GTI-segmentet. Biljournalister overalt står for tiden i kø for at skamrose vores nye superhatchback, og det synes at være indlysende hvorfor: Her er utvivlsomt tale om en velsmurt ulv i fåreklæder, der vil komme til at sætte nye standarder for, hvad du kan forvente af en serieproduceret hatchback, der oven i købet er til at betale – og bare rolig, du behøver hverken at hedde Brian, Conny eller Johnny for at kunne se det fede i den nye Ford Focus RS.  

Alt i den nye Focus RS er designet med den ultimative køreoplevelse for øje

Den nye Focus RS er lidt af en rullende festmaskine hvad angår uovertruffen køreglæde og moderne teknologier. Med det revolutionerende AWD-firehjulstræk med Dynamic Torque Vectoring Control, der efter behov fordeler bilens 350 heste mellem dens to aksler, vil du opleve, at du nærmest stryger hen over landevejen. Takket være Drift-funktionen ligger den nye Focus RS desuden bedre i sving end nogen anden bil i samme klasse. Og ja, så klarer den altså 0-100 på under fem sekunder! Lad dine omgivelser tilpasse sig til dig, ikke omvendt.  

Slip din indre ulv løs

Du vil med sikkerhed være overrasket over følelsen af at sidde i bag rattet i den nye Ford Focus RS – en sand ulv i fåreklæder. Under en tur på landevejen vil du hurtigt mærke, at der ikke er tale om synsbedrag, men at bilen ganske rigtigt føles som en ægte sportsvogn med masser af krudt i røven. Samtidig byder den på en personbils høje komfort og sikkerhed. Det er netop denne fusion,  der gør den nye RS til helt sin egen. Slip din indre ulv løs, og oplev den nye Ford Focus RS hos din nærmeste Ford-forhandler.
Oplev mere om Ford
#Focus#Focus RS

Se mere om Ford Focus RS her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler