Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Mustang til Kulturnatten

Ford Mustang var sendt ud til Kulturnatten i København i 2015, hvor #IKONET blev eskorteret af 11 ældre Ford Mustangs, fire Harley Davidsons og én helikopter. Her kan du se, hvordan det gik for sig og se et tilbageblik på en indholdsrig aften med Ford Mustang.

Vi havde fastlagt en rute, som den nye Ford Mustang skulle køre tre gange på selve aftenen til Kulturnatten. Indimellem havde vi indlagt pitstops i Kødbyen, hvor iagttagere og Mustang-fans kunne komme helt tæt på Ford Mustang. Aftenen blev dokumenteret i omfattende grad, hvilket du kan se billeder fra her.

 

Ford Mustang til Kulturnatten

Til Kulturnatten havde vi en fast rute gennem København, hvor Mustangen blev vist frem hele vejen igennem Som du kan se videoen, var den røde Mustang ikke alene. I Kødbyen på Vesterbro var der et stort opbud af Ford Mustang-entusiaster, der var mødt op for at se de mange biler. Senere på aftenen kom også Søren Rasted og Emil Thorup forbi og tog billeder med Ford Mustangen. Alt det kan du se i videoen, hvor de mange besøgende er indfanget.

 

Forskellige arrangementer undervejs på aftenen

Som en del af arrangementet var det muligt for de besøgende at tage billeder med Mustangen på flere måder; både foran de mange opbudte Ford Mustangs, men også foran en green screen, der var sat op til formålet. Her kunne man tage et billede af sig selv og en Ford Mustang, og få billedet med hjem som et evigt minde. Det store opbud af et væld af forskellige Ford Mustangs gav et bredt udvalg af biler, som alle kunne tage billeder med.

 

#IKONET

Det er intet under, at Ford Mustang er kendt som #ikonet. Bilen har en lang og traditionsrig historie, hvilket har været med til at give Mustangen status som en moderne klassiker. Det er en bil, som er særlig og i sin helt egen liga.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: