Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Lækker bil i aktion: Se den nye Mustang Apollo Edition

Tidligere på året annoncerede vi en Apollo-udgave af Ford Mustang, en lækker bil, for at hylde innovation og inspiration fra Apollo-missionerne.

Der er tale om en one-of-a-kind Mustang, en lækker bil, der blev solgt på en velgørenhedsauktion 23. juli i Wisconsin. Beløbet gik til EAA’s uddannelsesprogram for unge piloter, heriblandt Young Eagles. Det er ottende år i træk, at Ford har bygget en unik Mustang, og en lækker bil, til dette formål.

Dette års Ford Mustang er inspireret af Apollo-missionerne. Edsel B. Ford II, der er bestyrelsesmedlem hos Ford, udtaler:

”Apollo-programmet leverede forbløffende innovative teknologiske løsninger og opnåede et nationalt mål ved at lande den første mand på månen. Hele programmet var ekstraordinært – et af USA’s største teknologiske resultater. Med dette års Mustang Apollo Edition hylder vi ånden af amerikansk opfindsomhed, som også er indlejret i den amerikanske bilindustri. Særligt i form af Ford Mustang.”

Mustang Apollo Editions unikke design: En lækker bil

Baseret på en Ford Mustang GT fastback fra 2015 har Fords design- og ingeniørteam tranformeret 5.0-liter bilen til en Mustang Apollo Edition – en helt unik model, og lækker bil, der vil begejstre entusiaster og samlere.

Lækker bil: Ford Mustang Apollo Edition

Anført af Fords Design manager Melvin Betancourt, har det ydre en ren blank hvid og sort lakering, der skaber en kreativ forbindelse til NASA Apollo-programmet. Denne Mustang Apollo Edition har en kulfiberfront samt unik LED-belysning i undervognen for at symbolisere atmosfærisk genfødsel af en lækker bil.

Denne Mustang leverer 627 hestekræfter og giver en kontrolleret affyring til den, der nu måtte sidde bag rattet i den lækre bil.

Ford Mustang Apollo Edition - Lækker bil

Temaet fortsætter hele vejen ind i kabinen med eksklusive interiørdetaljer, som blandt andet inkluderer ydeevnemålere, modificeret instrumentbræt samt broderede elementer i sæderne og gulvmåtterne på den lækre bil.

 

Interiøret i Ford Mustang Apollo Edition

 

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: