OplevFord

Det bedste fra to verdener

Med en stationcar går du aldrig på kompromis med køreegenskaber og design. Den bedste stationcar kombinerer sikkerhed, praktikalitet, komfort, design og gode køregenskaber i én. Dette gør en stationcar til den perfekte familiebil. Ford Mondeo stationcar sikrer dig de gode køreegenskaber, rigeligt med pladsrum og design i særklasse. Ford Mondeo stationcar tilbyder den perfekte kombination i en familiebil, der sikrer hele familiens komfort og maksimal køreglæde.  

De bedste køreegenskaber

Med en kraftfuld turbo diesel motor eller en EcoBoost benzinmotor yder Ford Mondeo stationcar på allerhøjeste niveau. Dette gør den dog uden at gå på kompromis med brændstoføkonomien. Ford Mondeo stationcars intelligente teknologi sørger for fremragende ydelse og køreegenskaber, så du kan opleve enestående motorkraft. Denne teknologi gør ligeledes bilen til en bæredygtig og økonomisk stationcar med lav CO2 udledning. Du kan læse mere om de kraftfulde og brændstoføkonomiske motorer her.  

Komfort og praktikalitet

Stort pladsrum til hele familie, lavt støjniveau, Dynamic LED lygter og meget mere. Ford Mondeo stationcar tilbyder en stor pakke af moderne teknologi for den ultimative komfort og praktiske bilegenskaber. Rigelig benplads og højt til loftet tilføjer til de praktiske egenskaber, der gør Ford Mondeo stationcars familievenlige og tilpasset hverdagens udfordringer. ford-mondeo-stationcar-design

Plads og stil i kombination

Ford Mondeo stationcar forener ikke bare komfort og praktikalitet, men også praktikalitet og enestående, stilfuldt design. Rene linjer, dristige detaljer og iøjenfaldende design danner rammen om en stationcar i særklasse, der tilbyder det bedste fra to verdener. Du behøver ikke køre i en klodset og firkantet bil for at få de gode, praktiske egenskaber, der mestrer hele familiens udfordringer. En Ford Mondeo stationcar giver dig både designmæssige detaljer af højeste kvalitet og rigeligt pladsrum til oppakning og en hel familie, hvis du skal afsted på længere ture.  

Alt i sikkerhedsudstyr 

Når nu hele familien er med i bilen, er der én ting der er mindst lige så vigtig som komfort og design – nemlig sikkerhed. Vigtigt er det, at hele familien kommer sikkert frem, og det er derfor i højsædet hos Ford at tilbyde sikre, pålidelige biler. Med fem stjerner i i Euro NCAPs sikkerhedstest, er Ford Mondeo af højeste sikkerhedsstandard. Dette skyldes den moderne sikkerhedsteknologi, der er designet til at få dig og resten af familien sikkert frem. Bland sikkerhedsudstyret i Ford Mondeo stationcar finder du blandt andet seleairbag, parkeringssensor, nødbremsefunktion og Ford SYNC med automatisk nødopkald. Alt i sikkerhedsudsstyr, alt i komfort, alt i designkvalitet og alt i praktikalitet skaber en af de bedste stationcars, som kombinerer og forener det bedste af det bedste for den perfekte bil til dig og din familie.
Oplev mere om Ford
#Ford Mondeo#Mondeo Stationcar#Stationcar

Se mere om Ford Mondeo her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler