Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Min motivation – Mogens Lindhardt

Et portræt af Mogens Lindhardt, Zone Manager hos Ford Danmark

For Mogens startede karrieren i bilbranchen, da han som 16-årig fik job som arbejdsdreng på et autoværksted. Hans drøm var at blive mekaniker, men det stod hurtigt klart, at hovedet var skruet lidt bedre på end hænderne, og at interessen for at arbejde med reservedele fra kontoret var større end at have hænderne nede i motoren og få olie på fingrene. Den unge Mogens fejede, gik til hånde og arbejdede sig støt videre i systemet, og indsatsen blev bemærket. Mogens var med egne ord heldig, fordi han havde en chef, der overlod ham ansvar og honorerede ihærdigheden.

”Jeg er oplært fra min gamle chef, der sagde, at evnen til at ville, giver evnen til at kunne. Hvis man vil det, så kan man det,” fortæller Mogens.

Allerede som 25-årig kunne Mogens bryste sig af en titel som reservedelschef, og siden da har han utrætteligt arbejdet sig op til den drømmeposition, han i dag bestrider som eftermarkedsdistriktschef på hovedkontoret hos Ford.

”Jeg er født og opvokset i en verden af reservedele og har opnået en stor viden, som jeg bruger respektfuldt, og som jeg er stolt af at kunne give videre. Min karriere har taget mig fra forhandlerleddet, som service- og eftermarkedschef gennem en 15-årig periode, til importørleddet, og jeg ved, at jeg ville have meget svært ved at bestride mit job i dag, hvis jeg ikke havde den baggrund, som jeg har, fordi jeg ved hvad jeg snakker om”.

”Min primære opgave er at være bindeled mellem forhandler og importør, herunder salg af reservedele og samarbejde omkring kundetilfredshed, og det at samarbejde, så vi kan sikre tilfredese kunder – det er min opgave nr. 1,” fortæller Mogens. ”Jeg får et kick, når jeg kan medvirke til, at en kunde bliver tilfreds”.

”Jeg er et meget dedikeret menneske, som har en stor passion for mit job. En af mine største styrker er nok, at jeg altid er glad og positiv. Der skal meget til at vælte mig af pinden,” siger Mogens med et smil.

”Det motiverer mig rigtig meget at komme hjem og vide, at jeg har gjort en forskel, og det gør mig stolt. Jeg bliver også meget glad over den ros, jeg får. Det er næsten, så jeg rødmer. Det betyder da rigtig meget”.

”Jeg er forholdsvis social, og det betyder meget med gode kolleger. Jeg er meget på landevejen, og det betyder meget for mig at komme ind på kontoret og være en del af fællesskabet og et stærkt sammenhold. Det er mega givtigt at have kolleger, nogen der giver mig input, som jeg kan tale med om stort og småt”.

”Jeg synes, at jeg har et fedt job hos en virksomhed med et DNA og nogle stolte traditioner – et sindssygt fedt job faktisk. Jeg har ikke tænkt mig at skulle noget andet,” slutter Mogens.

Del:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin