OplevFord

Mere Mondeo, mere luksus, mere sikkerhed

Livet er for kort til ikke at få den luksus, du fortjener, og den sikkerhed, du har behov for. I Ford Mondeo Vignale har vi integreret en masse moderne teknologier og top-kvalitetsmaterialer for at give dig en luksuriøs helhedsoplevelse på køreturen. Vi har imidlertid også inkluderet et udvalg af moderne teknologier, der giver dig det højeste niveau af sikkerhed. Kan du også se det attraktive i denne kombination? Så er Mondeo Vignale noget for dig.  

Seleairbags for optimal beskyttelse

Hvis du er typen, der kører mange kilometer om året, har du for en bil, der giver dig masser af komfort, men også det højeste niveau af sikkerhed. De fleste biler byder på en høj sikkerhedsstandard til passagererne på forsæderne – det er utvivlsomt dem, der bliver brugt mest i hverdagen. Men hvis du er på udkig efter en bil til familien, er du utvivlsomt også interesseret i den optimale beskyttelse på bagsædet. I Mondeo Vignale har du mulighed for at få seleairbags til de to yderste bagsæder. Med de innovative seleairbags fordeles stødkraften over et langt større kropsareal end med almindelige sikkerhedsseler. Dette mindsker risikoen for kvæstelser. Du er med andre ord optimalt sikret i tilfælde af, at uheldet skulle være ude.  

Endnu mere sikkerhed

Seleairbags er langtfra den eneste sikkerhedsteknologi, der er integreret i Mondeo Vignale. Sortimentet byder blandt andet på Ford SYNC 3 med automatisk nødopkald; elektronisk stabilitetsprogram (ESP), der omfatter bakkestartassistance, nødbremsefunktion og elektronisk opbremsning; Active City Stop, der hjælper dig med at undgå sammenstød ved lave hastigheder; Bakkestart-assistance og meget mere. Med funktionen Pre-Collision Assist beskytter du ydermere ikke kun dig selv, men også fodgængere, der krydser vejen foran bilen. Ægte luksus består ikke kun af en stærk ydeevne og en høj komfort, men også af følelsen af at rejse med det maksimale niveau af sikkerhed, og det får du i Ford Mondeo Vignale. inflatable-seatbelts_4
Oplev mere om Ford
#Ford Mondeo Vignale#Mondeo#Mondeo Vignale#Technology#Vignale

Fremhævede artikler

Relaterede artikler