OplevFord

På luksus roadtrip i en Ford Mondeo Vignale

Kom med på road trip med bloggeren Camilla Rigmor i en Ford Mondeo Vignale, og hør hvad den populære blogger synes om luksus-udgave af bilen. Ford sendte bloggeren Camilla Rigmor på road trip i Frankrig i den splinternye Ford Mondeo Vignale for at høre, hvad den bil- og urglade blogger havde at sige. Camilla Rigmor har blandt andet været på TV 2 og i modebladet IN og fortælle om sin store passion for ure og biler. Derfor var det oplagt at få en tilkendegivelse fra en kvinde, der både har forstand på biler, mode og ikke mindst luksus – Ford Mondeo Vignale er nemlig noget helt specielt.  

Ford Mondeo – ’En luksuriøs premiumoplevelse’

Ford laver deres modeller i en lang række udstyrspakker, så der er noget for enhver smag. Du kender måske vores klassiske Trend-model, der er det typiske udstyrsniveau. Og allerede her er der kælet for detaljerne og et komplet finish, der giver dig en unik oplevelse i forhold til både design og kørsel. Ford Mondeo er udstyret med den nyeste teknologi, der gør bilen i stand til at reagere intelligent på vejrforhold, trafik og din egen kørsel. Det giver dig en optimale oplevelse, hvad enten du er med som passager eller chauffør. En anden teknologi giver dig stressfri parkering, så du nemt og bekvemt kan komme på plads i selv smalle steder i den store bil. Bilen har også intelligent LED-forlygter, der følger vejen, mens du kan koncentrere dig om kørslen med det bedst mulige udsyn. Alt dette og meget mere kan du også finde i den luksuriøse Ford Mondeo Vignale. Med Camilla Rigmors ord er Ford Mondeo Vignale en ”luksuriøs premiumoplevelse, som tager alt det bedste fra Ford og bygger videre på det”. ”Aldrig har jeg været så godt kørende med 210 HK og et fantastisk overblik i kabinen. Den har selvfølgelig også alverdens sensorer, så man føler sig fuldstændig sikker i bilen, og især når man ligger og kører over 1.700 km.”  

Massage i sæderne

Vignale-modellen er nemlig den ypperste udstyrsklasse, hvor du får luksus for alle pengene. Der er kælet for detaljerne på en måde, du ikke har set før. Du får det ypperste eksteriør med 18" alufælge, en unik Vignale styling og et interiør med sæder af den højeste kvalitetslæder og indbygget massage, Fords nøglefri døre og -start og det nyeste Sony Premium lydsystem. Det lod også til, at Camilla Rigmor var glad for bilen på sit road trip. ”… som sagt er det en ren fornøjelse at være på road trip i sådan en smækker sag, som til hver en tid stikker både BMW & Mercedes, her får man meget mere bil for pengene og det er KRAM! Glæder mig helt vildt til de næste 14 dage hvor den smukke Vignale skal pryde de franske veje. PS: Der er et hjernedødt fedt anlæg i fra SONY!”. Læs mere om Camilla Rigmors tur med Ford Mondeo Vignale her.
Oplev mere om Ford
#Ford Mondeo#Ford Vignale#Mondeo#Mondeo Vignale#Vignale

Se mere om Ford Mondeo Vignale her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler