Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Lej Ford Mustang via Hertz i USA

En kommende klassiker kan blive din på ferien i USA, når biludlejningsgiganten Hertz slipper 140 eksemplarer af en ganske særlige Ford Mustang løs. Det er netop blevet muligt at finde bilen hos Hertz, hvor du kan leje den til bilferien.

Som noget helt har Ford med den nye Mustang valgt at hylde samarbejdet mellem dem selv, Shelby og Hertz; et samarbejde, som startede for 50 år siden, og Ford nu har valgt at sætte fokus med en ny kampagne. Den helt særlige, sort-gyldne Mustang GT-H er baseret på den tidligere Mustang-model GT. Bilen har en 5-liters V8 motor, som giver den maksimal power med masser af drivkraft. Og så er der gode chancer for, at du ikke tidligere har oplevet en lejebil med sådan en kraft.

Find bilen i en anderledes bilkultur

USA er på mange måder anderledes end Europa og resten af verden. Særligt når det kommer til bilkulturen. Og når det kommer til at finde bilen til bilferien er der endnu større muligheder end de typiske fund, du normalt får i andre lande med mange muligheder for biludlejning. Hvis du har været på ferie i USA, er det også muligt, at du har gjort dig overvejelser om at finde den bedste bil til bilferien. Og det kan også være, at du har tænkt på, hvilken bil der fungerer bedst til bilferien. Hvis tanken nogensinde er faldet på en Ford Mustang, er det derfor nu også oplagt at gribe chancen og finde bilen til ferien.

lej ford mustang - find bilen hos Hertz

Find bilen eksklusivt hos Hertz

Som noget helt unikt kan du finde bilen og leje Mustang GT hos Hertz. Og det er oplagt for dig, som skal finde en bil, hvis du har planer om tage på ferie på i USA efter den 30. maj 2015, hvor du selv kan leje bilen. Det kan du hos en række udvalgte Hertz-kontorer i store, amerikanske lufthavne, hvor bilen står til rådighed for udlejning. Kun 140 biler bliver produceret og mulige at leje gennem Hertz-kategorien Adrenaline Collection, hvorfor der kan komme rift om de helt specielle biler.

 

En historie, der går 50 år tilbage

Samarbejdet mellem Ford, Shelby og Hertz er ingen ny kombination. Samarbejdet mellem de tre går 50 år tilbage, og for at fejre jubilæet for starten på samarbejdet har de tre indgået det specielle samarbejde, hvor du kan finde den specielle bil.

I 1966 fik Carroll Shelby og John Hertz den idé, at almindelige mennesker skulle bag rattet på specialudgaven af Mustang. Ud af den tanke kom den unikke Shelby GT350-H og Rent-a-Racer-kategorien hos Hertz, som tilbyder almindelige udlejere at leje helt specielle biler.
1966-versionen var bygget op om en i forvejen Shelby-modificeret Mustang, GT350, med omkring 310 hestekræfter og en lang liste af tekniske opgraderinger, mens den nye Mustang GT-H starter som en Mustang GT med den 5 liter store V8 med 420 hestekræfter.
Listen med andre ændringer er lang: Lige fra alt det kosmetiske med Shelby-kulfiber frontskørt, til et hav af forskellige emblemer og en mere sportslig undervogn.

I 1966 kunne man finde bilen og leje den stærkt modificerede Shelby-Mustang for omkring 17 dollars om dagen. Mens de fleste af de 1.000 GT350-H var udstyret med firetrins automatgear, fandtes en lille del af flokken med manuel gearkasse. At få fat i en af dem krævede, at man blev medlem af Hertz Sports Car Club. Optagelsesprøven krævede en demonstration af, at man kunne betjene en manuel gearkasse, før man blev godkendt til at blive en del af klubben.
Det er ikke første gang, Ford, Shelby og Hertz fejrer sig selv med en Mustang Shelby GT-H. Det skete også, da de første 40 år var gået. I 2006 var det også en modificeret GT-model med V8, der blev brugt. GT-H årgang 2006 havde de samme gyldne striber, men her var den gamle 4,6-liters V8 pumpet op med ca. 30 hestekræfter til omkring 330 hestekræfter.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: