Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Leasing – nye afgifter

Den danske regering har flere gange justeret på leasingafgifterne, og derfor har der hersket en generel frygt for, at priserne på privatleasing pludselig skulle stige. Priserne er til gengæld fortsat konkurrencedygtige, og der er mange fordelagtige privatleasing-tilbud at hente for dig som leasingtager.

Leasingafgifterne har ændret sig gennem tiden grundet regeringens mange reguleringer. Afgiften har haft indflydelse på leasingudbydernes indtjening, og derfor har privatleasing-tilbuddene heller ikke været helt uforandrede.

Ændringer i leasingafgiften har gjort det generelt dyrere at lease. Det har til gengæld ikke betydet, at du ikke længere kan finde dig et godt og attraktivt privatleasing-tilbud. De lever stadig i bedste velgående.

Hos Ford finder du attraktive priser på privatleasing, så du kan køre rundt i en splinterny bil – også selvom der skulle forekomme ændringer i leasingafgifterne. Det er nemlig sådan, at når du indgår en leasing-kontrakt med din bilforhandler, så er den bindende. Det betyder også helt automatisk, at prisen ikke kan ændre sig.

Derudover kan du altid vurdere, hvorvidt du synes et bestemt leasing-tilbud er godt for dig eller ej. For at finde den totale omkostning af dit privatleasing-tilbud, skal du blot gange den månedlige ydelse med løbetiden på 36 måneder og plusse med udbetalingen.

Når du privatleaser din bil hos Ford, behøver du dermed ikke at forholde dig til ændringer i afgifterne, fordi du alligevel ikke ejer bilen. Det betyder også, at du undgår at blive udsat for et værditab af dit køretøj.

Hos Ford påtager vi os ansvaret for salget af din bil, når din leasingperiode er udløbet. Det eneste du skal gøre er blot at aflevere bilen til os efter endt leasingperiode.

Ford – kvalitetsbiler til favorable priser
Hos Ford gør vi os altid umage for at tilbyde dig den højeste komfort og kvalitet i vores biler. Vores mange års erfaring inden for bilbranchen har gjort os i stand til at udvikle og producere nogle af de bedste biler på markedet.

Vi ønsker at give dig mere nydelse i hverdagen, og derfor har vi også gjort det muligt for dig at privatlease nogle af vores bilmodeller til favorable priser.

Trods kontinuerlige ændringer i leasingafgifterne, kan du nemlig fortsat privatlease vores Ford Focus til 2.645,00  kroner om måneden, såfremt du ligger en udbetaling på 14.995,00.

Hvis du derimod foretrækker en lavere udbetaling, kan du vælge at betale 4.995,00 kroner mod en månedlig ydelse på 2.995,00 kroner om måneden.

Hos Ford får du altid mere for pengene, og derfor kan du med fordel udforske dine mange muligheder her.

Leasingafgift – opsummering

Undrer du dig fortsat over, hvad en leasingafgift egentlig er, og hvilken betydning den har for dig som leasingtager?

Nedenfor får du en kort beskrivelse af, hvordan en leasingafgift berører dig, når du leaser en bil.

1) Leasingafgifterne justeres af regeringen og har direkte indflydelse på leasingudbyderne – ikke dig.

2) Selvom leasingafgiften hæves, vil det ikke få indflydelse på dig, såfremt du i forvejen har underskrevet en leasingkontrakt. Kontrakten er bindende og ikke til at ændre.

3) Du behøver ikke at forholde dig til de nuværende leasingafgifter. Det vigtigste er at fokusere på den pris, du får opgivet. Her bør du fokusere på udbetalingen og den månedlige ydelse.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: