Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Find leasing med forsikring hos Ford

Leder du som privatperson efter leasing med forsikring, der dækker dig ind til den helt rette pris? Så bør du vælge Ford, da du her kan få det hele til fordelagtige priser. Læs med herunder og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig, så du får leasing inkl. forsikring ét sted.

Først og fremmest skal en privatleaset bil være kasko- og ansvarsforsikret. Derfor er det naturligvis relevant at undersøge, hvordan du kan få styr på det hele nemmest og billigst.

Hos Ford tilbyder vi “Ford Forsikring”, som mange af vores privatleasing-kunder vælger at tegne i begyndelsen af deres leasingperiode.

Hvad dækker Ford Forsikring?

Hvis du vælger at investere i en Ford Forsikring, så er du sikret, at din førstegangsydelse ikke går tabt. Denne ydelse betaler du ved indgåelse af leasingaftalen i tilfælde af, at din leasingbil bliver stjålet eller totalskadet.

Vores ene krav er, at din bil er helt fabriksny ved begyndelsen af leasingperioden, og din leasingaftale er på minimum 12 måneder. Hvis dette er på plads, så kan du nemt tegne denne type forsikring hos os.

Med Ford Forsikring får du refunderet din førstegangsydelse med maksimalt 25.000 kroner det første år, 15.000 kroner det andet år, 10.000 kroner det tredje år og 7.000 kroner det fjerde år.

leasing med forsikring

Hvad koster leasing med forsikring hos Ford?

Vores priser på privatleasing varierer naturligvis alt efter hvilken model, som du ønsker at lease. Derfor er det svært at give en helt præcis og konkret pris på, hvad leasing inklusiv forsikring koster tilsammen.

Du kan finde den model, som du ønsker online og tage en samtale med din Ford-forhandler omkring, hvad de kan tilbyde dig.

Hvis du tegner en Ford Forsikring, så kan du også vælge at tilkøbe en Leasing Super-dækning, der udvider din bils kaskoforsikring til at dække op mod 25.000 kroner af leasingaftalens samlede indskud.

Herudover har du også andre muligheder for at skræddersy din forsikring, så du er dækket mere ind. Til- og fravalg i forhold til dette vil naturligvis også spille med i den endelige pris.

Få leasing inkl. forsikring hos Ford
Hos os får du det hele, så fortsæt din søgen efter den rette bil her. Du bør derefter tage en snak med din Ford-forhandler, så du kan blive hjulpet helt i hus med din handel.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: