OplevFord

Lån bilen ud med ro i sindet

Du kender det sikkert – naboen skal låne bilen til et ærinde, og naturligvis træder du til, selvom du ikke er meget for at låne din fantastiske bil ud. Hvad nu, hvis han ikke kører forsigtigt eller ødelægger anlægget ved at høre for højt musik? Ford har udviklet en teknologi, der gør alle disse bekymringer til fortid. Hos Ford er der stor fokus på hele tiden at være på forkant med udviklingen og sikre en optimal brugeroplevelse for både passagerer og bilejere. Et af de nyeste skud på stammen er Ford MyKey -  en teknologi, der gør det muligt at låne bilen ud med eksempelvis hastighedsbegrænsninger eller indstille en max volume på bilens lydanlæg.  

Indstil ’lånenøglen’ som du ønsker

Med MyKey-teknologien kan du nu indstille begrænsninger og knytte dem op på en nøgle, så de ikke kan omgås medmindre, man benytter den originale ’admin-nøgle’. Det fungerer på ganske simpel vis – du indsætter nøglen i tændingen, starter bilen og følger den intuitive vejledning. Når du så næste gang skal låne din højt elskede bil ud, kan du blot give dem ’låne-nøglen’, der er indstillet præcis som du har valgt det. Det kan være, at du ønsker at indstille en særlig selepåmindelse, hvis bilen skal lånes ud til et fartglad familiemedlem, eller musikken skal begrænses til teenage-sønnen.  

Brugeroplevelsen i fokus

MyKey-teknologien er endnu et resultat af Fords høje krav til udvikling og innovation med henblik på at sikre en optimal brugeroplevelse. Det er et kendt problem, at folk oplever en bekymring ved at låne deres bil ud, men alligevel gør man det, da det i en vis udstrækning forventes af venner og familie. Til at løse dette problem har Ford derfor udviklet MyKey-teknologien som et lille skridt på vejen til at sikre den ultimative brugeroplevelse som bilejer. Med Ford MyKey får du ro i sindet, når du låner bilen ud næste gang. Det bliver både du og din omgangskreds glad for, da du måske er lidt mere villig til at give en hjælpende hånd, når du har styr på tingene og ved at det går ordentligt til.
Oplev mere om Ford
#B-MAX#C-MAX#Fiesta#Fiesta ST#Fiesta Van#Focus#Focus ST#Galaxy#Mondeo#Mustang#mykey#S-MAX#teknologi#Vignale

Fremhævede artikler

Relaterede artikler