OplevFord

Kom sikkert hjem

Der er allerede blevet sagt meget om den nye C-MAX, Fords bud på en moderne familie-MPV. Ganske rigtigt er den nye C-MAX stærkere, smartere og mere støjsvag end nogensinde før. Den byder også på klassens bedste brændstoføkonomi. Men hvor den for alvor skiller sig ud fra mængden er som fleksibel og sikker familiebil med hele paletten af moderne teknologier. Mød den nye C-MAX her.  

Skræddersyet til familiens sikkerhed og din komfort

Alt i den nye C-MAX er designet med den moderne families behov for øje. Fra Active Park Assist, der hjælper dig med at komme bulefrit ind af byens snævre parkeringsbåse til Park Out Assist, der hjælper dig med at komme sikkert ud igen – Ford sørger for teknologien, der giver dig mest muligt overskud til familien på køreturen. Et andet godt eksempel på familievenlig teknologi i den nye C-MAX er det stemmestyrede infotainmentsystem Ford SYNC 3, der lader dig holde hænderne på rattet og øjnene på vejen i enhver situation. Mange af de mindre sammenstød i dagligdagen sker ved lav hastighed i bytrafikken af den simple årsag, at man er uopmærksom. Især med børn på bagsædet kan man til tider af gode grunde risikere at være med tankerne et andet sted. Med Active City Stop i den nye C-MAX kommer du problemet til livs, så familien kan komme sikkert gennem fyraftenstrafikken – selv på de dage, hvor overskud ikke er det, du har allermest af. Active Breaking fungerer på lignende måde, men sikrer dig og familien mod objekter i bevægelse. Det øger således jeres sikkerhed ved høje hastigheder helt op til 180 km/t. Hvis du er typen, der ofte står med en indkøbspose i den ene og et barn eller to i den anden hånd, vil du utvivlsomt sætte pris på en bagklap, der åbner og lukker automatisk. I den nye C-MAX vifter du blot foden, og klappen åbner.  

Fleksibilitet

I designet af den nye C-MAX har vi for alvor taget betegnelsen MPV (Multi Purpose Vehicle) til os. For dig som kommende C-MAX-ejer betyder dette det højeste niveau af fleksibilitet, du kan opnå ved en bil i samme klasse. Ja, du sidder yderst behageligt i den nye C-MAX, men hvis ikke hele familien skal med, har du med individuelt sammenklapbare sæder mulighed for altid at tilpasse bilens kabine til dine skiftende behov. Er du på udkig efter en bil, der er familievenlig og fleksibel? Så er den nye C-MAX noget for dig.
Oplev mere om Ford
#C-MAX#Ford C-MAX

Fremhævede artikler

Relaterede artikler