Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Knæ-airbag i Mustang

Airbags er krediteret for at rede titusinder af liv, siden den blev introduceret for første gang for mere 35 år siden. De er også en vigtig overvejelse for de designere, der indarbejder dem i de biler, vi kører.

Ford Mustang er det første køretøj udstyret med en ny form for knæ-airbag, der er integreret i døren til handskerummet, i stedet for instrumentpanelet, så passagererne får maksimal plads til at strække ud.

Teknologien består af et innovativt støbt plastdesign, snarere end tekstilstof og er klemt inde mellem den ydre og indre overflade af døren til handskerummet.

 

Mustang knæ-airbag

 

Designet vejer betydeligt mindre end en konventionel knæ-airbag, ved blot at være 46 centimeter lang og 28 centimeter bred og alligevel giver den samme beskyttelse.

I tilfælde af en kollision, vil en lille gasgenerator puste blæren op på bare 20 millisekunder og skubbe den udvendige dør udad for at give benbeskyttelse. Vægttabet forbedrer brændstoføkonomien og innovation har hidtil fået tildelt 23 patenter.

Tilsammen er den helt nye Ford Mustang udstyret med otte airbags som standard og har fået tildelt den højest mulige sikkerhedsstandard ved nordamerikanske myndigheder. Den fås som en fastback og cabriolet og den ikoniske amerikanske bil er til salg i hele Europa for første gang i mere end 50 års produktion.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: