Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Oplevelse for livet: Jason Watt får opfyldt sin drengedrøm

Jason Watt fik for nyligt opfyldt sin vildeste drengedrøm med en stor oplevelse. Han fik nemlig lov at testkøre den nye Ford Mustang. Vi har talt med ham om hestekræfter, oplevelser, den nye Mustang og en livslang passion for biler.

5-årige Jason Watt var vild med biler. Det kommer nok ikke bag på nogen. Han klistrede stænklapper på sin cykel, belærte pædagogerne i børnehaven om biler og husker tydeligt, da hans far i 1977 kom kørende hjem i en spritny Ford Escort RS 2000, hvilket var en stor oplevelse. Det var en helt særlig dag. Farens passion for biler og i særdeleshed Ford har sat sine spor på Jason og fremtidige oplevelser.

I 1999, hvor Jason var på vej mod Formel 1, købte han en gammel Ford Mustang i USA. Han byggede den om til en racerbil og kørte historiske racerløb med sin far. Bilen står stadig i Jasons garage og er nu lavet om til en gadebil. Jasons Mustang-passion voksede sig større, og i 2005 lejede han en håndstyret Ford Mustang på en ferie i Californien. Det kan derfor ikke komme som nogen overraskelse, at Jason var slemt begejstret, da han for nyligt fik lov at testkøre den nye Ford Mustang; en stor personlig oplevelse for Jason Watt.

jason watt mustang

”Det var en barnedrøm, der gik i opfyldelse. Jeg har glædet mig meget til at testkøre den ikoniske bil,” siger Jason Watt, da vi mødte ham for at høre om hans oplevelse.

”Hvis man kan sige, at en bil har sjæl, så har en Mustang det! Den har historie, og den er tro mod det oprindelige DNA. Og så har den en fed femliters motor! Det er virkelig en oplevelse at starte bilen og høre de otte cylindere,” fortæller en begejstret Jason efter at have kørt i den nye Ford Mustang i nogle dage og fået nye oplevelser.

 

“Fed bil!” – og fed oplevelse

Da Jason Watt fik overdraget nøglen til den røde Mustang, var han ikke et sekund i tvivl. Den skulle vises frem. Så han inviterede sin kæreste på en køretur og oplevelse i Københavns indre by, som han havde gjort det i slutningen af 80’erne, da han lige havde fået kørekort og skulle vise sin første bil frem. En oplevelse, han stadig husker.

”Det er en helt særlig fornemmelse at sidde bag rattet med den ikoniske hest og se ud over den lange motorhjelm. Men det sjove sker, når vi kigger ud af vinduerne,” forklarer Jason.

”Vi kørte på et tidspunkt forbi en mor og hendes nok 6-årige søn, der pegede direkte på os. Vi kunne tydeligt mundaflæse, at drengen råbte ”Se mor!”,” fortæller en grinende Jason.

jason watt mustang

Den nye Mustang er ifølge den tidligere racerkører også helt fantastisk på motorvejen. Og også her vender den røde bil blikke.

”Folk flytter sig på motorvejen, fordi de gerne vil se Mustangen overhale dem. Og i lyskryds, når jeg holder tilbage for rødt, gasser bilen ved siden af mig op, som et tegn til at jeg skal gøre det samme, så de kan høre motoren,” siger Jason og fortæller, at selv på tankstationen får bilen opmærksomhed. ”Fed bil!” lyder det fra en forbipasserende ved tanken. Alle har en kommentar til den røde sportsvogn, hvilket var en stor oplevelse.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: