Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Hvorfor leasing?

Når du skal have dig en ny bil, er det vigtigt at starte med at definere dine egne behov. Hvis du kan lide at få en ny bil noget oftere og generelt ikke kører særlig langt, bør du overveje at tegne en leasingkontrakt med din bilforhandler.

Der er fordele og ulemper ved alting – også ved privatleasing. Derfor er det vigtigt for os, at du først og fremmest får defineret dine egne behov, før du træffer en endegyldig beslutning. Leasing vil nemlig altid være en god løsning for nogen, mens det vil være en mindre god løsning for andre – ligesom med alt muligt andet.

Undgå et værditab
Mange mennesker tror, at en bil er en dårlig investering, fordi bilens samlede værdi falder så snart du starter med at køre i den. Til gengæld bliver din bil også billigere og billigere at have med tiden. Jo mere du kører rundt i den, jo mindre kommer den til at koste dig – samlet set. Hvis du har et behov for at køre mange kilometer og ikke behøver at få din bil fornyet efter tre år, kan det være økonomisk fordelagtigt for dig at købe en bil. Det er til gengæld vigtigt, at du medregner bilens værditab som en indirekte omkostning, når du skal vurdere, hvorvidt du bør købe eller lease din bil. Når du vælger at privatlease din vil, er dette nemlig ikke en faktor, som du skal medregne.

Vælg selv din bil
Når du leaser din bil, har du typisk mange muligheder for at fra- og tilvælge forskellige modeller og ekstraudstyr – uden det kommer til at koste dig en formue. En af fordelene ved at privatlease er nemlig, at du ikke behøver at betale for bilens samlede værdiansættelse – her og nu. I stedet for vil omkostningerne blive fordelt ud på 36 måneder.

Få mest muligt for pengene
Jo mindre du kører i din bil, jo billigere bliver lejeperioden for dig. Du får altså mulighed for at tilpasse dit køretøj til din egen livsstil, når du privatleaser din bil. På denne måde undgår du at havne i en situation, hvor du betaler mere for bilen end højest nødvendigt. Du betaler faktisk kun for det, du bruger den til. Du skal blot angive, hvor meget du regner med at anvende bilen – allerede fra start, hvilket skal overholdes.

Ingen ekstra udgifter
Vælger du at lease din bil, slipper du for at skulle tage højde for ekstra udgifter. Her er der bl.a. tale om ejerafgift, bilforsikring, service og dækskifte. Derudover er der også de uforudsete udgifter, som typisk opstår, når du mindst venter det. Når du leaser din bil, skal du ikke tage dig af nogle af delene – det er nemlig alt sammen inkluderet i din pris.

Brug ikke energi på at få solgt din bil
Når din leasingperiode er ovre, skal du ikke bruge tid og energi på at få solgt din brugte bil. Fordi du kun har lejet bilen i en given periode, skal du blot aflevere den retur, når perioden er ovre. Leasing gør altså dit liv lettere på mange måder og fjerner samtidig mange bekymringer.

Ford – privatleasing til fornuftige priser
Når du vælger at lease din bil, får du typisk fordelt et beløb ud på 36 måneder, så du undgår at mærke det i din privatøkonomi.

Hos Ford behøver det ikke at være dyrt at lease en god og modstandsdygtig bil. Prisen varierer alt efter model, tilvalgt ekstraudstyr og farve. Du behøver til gengæld ikke at betale mere end 2195 kroner om måneden, hvis du blot ønsker dig et fornuftigt køretøj, der kan bringe dig fra A til B.

Du kan til hver en tid undersøge dine muligheder her og forsøge dig frem med vores forskellige modeller og farver.

Hvorfor leasing? – opsummering

Sidder du stadig med spørgsmålet: ”Hvorfor leasing?”. Vi har samlet de vigtigste pointer til dig her.

– Undgå et værditab
– Få en ny bil – oftere
– Få stabiliseret din økonomi
– Drag fordel af leasingselskabernes forhandlingsstyrke og rabatter
– Undgå at låne penge til finansiering af bilkøb
– Du behøver ikke at have særlig meget stående på din bankkonto
– Du skal ikke tænke på reparationsudgifter

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: