Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Hvordan fungerer leasing af bil?

Står du og overvejer privatleasing af en helt ny bil? Hvis dette er tilfældet, bør du starte med at sætte dig ind i, hvordan privatleasing fungerer, så du kan træffe den helt rigtige beslutning for dig selv.

Inden du indgår en leasingaftale, bør du identificere dit eget behov. Når du privatleaser en bil, vil du nemlig blive bedt om at indgå en kontrakt med din bilforhandler. I kontrakten tilkendegiver du blandt andet, hvor mange kilometer du forventer at køre i bilen om året, hvilket du skal overholde.

Derudover er der også nogle andre faktorer, som er værd at tage i betragtning, hvis du stadig ikke er helt sikker på, om du skal privatlease eller købe din kommende bil.

Læs med videre og få svar på ”hvordan fungerer leasing af bil?”.

Leasing som finansieringsform
Leasing har vist sig at være en yderst populær løsning for mange danskere, og det er ikke helt uden grund. Finansieringsformen er nemlig overskuelig, og du binder dig kun for en bestemt periode. Når din leasingkontrakt udløber, har du mulighed for at indgå en ny, så du hele tiden har en ny bil at køre rundt i.

En leasingperiode forløber sig typisk over 3 år, hvorefter du afleverer køretøjet tilbage til bilforhandleren. I løbet af perioden kører du altså rundt i en ny og smart bil, som du betaler en fast ydelse for om måneden.

Dine fordele ved leasing af bil
En af de helt store fordele ved leasing er, at du kender til dine udgifter i hele leasingperioden. Det giver dig automatisk et godt overblik over dine udgifter, hvilket typisk bidrager til en ro i sindet.

Når du privatleaser din bil, skal du heller ikke bekymre dig om vedligeholdelsen af den, fordi det allerede er inkluderet i din pris. Derudover tæller bilens restværdi heller ikke med i den endelige opgørelse.

Du skal altså blot aflevere bilen tilbage til din bilforhandler, når din leasingkontrakt udløber.

Ting at vide, før du privatleaser din bil
Når du vælger at privatlease din bil, skal du være opmærksom på, at du typisk skal ligge en udbetaling.

Hos Ford afhænger størrelsen på udbetalingen af den tilvalgte bilmodel, og priserne varierer fra alt mellem 4.995 til 29.995 kroner.

Når du først har lagt udbetalingen på din bil, vil leasingperioden herefter forløbe sig på normal vis, og dine udbetalinger vil forblive de samme hver måned.

Hvis du går og drømmer om at køre rundt i en splinterny Ford-bil, kan du undersøge udbetalingens størrelse på din favoritmodel her.

Du skal til gengæld være opmærksom på, at du ved leasingperiodens udgang vil blive bedt om at betale et ekstra beløb, hvis du overskrider de aftalte kørte kilometer. Når du privatleaser, bør du altså tænke over, hvor langt du kører i din bil, så antallet af kørte kilometer stemmer overens med det der står i din kontrakt.

Privatleasing hos Ford – kvalitet for alle pengene
Hos Ford er vi stolte over vores konstante levering af høj kvalitet og komfort til vores brugere. Når du tager en beslutning om at vælge Ford til, vælger du automatisk også at prioritere dig selv og dit eget velbefindende.

Vores høje ambitionsniveau og mange års erfaring indenfor bilbranchen har resulteret i, at vi længe har været i top 5 over de mest solgte biler i Danmark. Derudover er vores Ford Focus også blevet kåret til Årets Bil i Danmark 2019.

Når du privatleaser din bil hos en Ford-forhandler, er du altid garanteret et stærkt køretøj, der gør din hverdag mere overskuelig og endnu sjovere.


Hvordan fungerer leasing af bil? – opsummering

Sidder du stadig og tænker “hvordan fungerer leasing af bil?”, så kan du læse nedenstående punkter, som giver dig en kort opsummering af leasing som finansieringsform.

– Du indgår en kontrakt
– Du lægger en udbetaling
– Du får en splinterny bil
– Du betaler en fast ydelse om måneden
– Du skal ikke at bekymre dig om bilens vedligeholdelse
– Du afleverer bilen tilbage til din bil-forhandler, når din leasingperiode er ovre

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: