Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Hvad er privatleasing?

Vi modtager fra tid til anden spørgsmålet: Hvad er privatleasing, og hvad er fordelene ved leasing egentlig? Hvis du sidder med samme spørgsmål, så kan du finde svaret herunder.

Privatleasing er ganske kort fortalt et længerevarende leje af en bil. Leasingperioden er typisk 36 måneder, hvor du betaler et fast månedligt beløb, som du har godkendt ved kontraktens indgåelse.

Du ejer altså ikke bilen, men lejer den blot i en begrænset periode, hvorefter du afleverer den tilbage igen.

Derfor skal du vælge privatleasing
Der er mange fordele ved privatleasing. For det første slipper du for en stor udgift på én gang, som ofte er påkrævet, når du køber en ny bil. Med leasing bliver det store beløb i stedet opdelt over mange måneder.

For det andet undgår du uforudsete udgifter til service, da dette er med i din leasingpris. Så du skal altså ikke gå og bekymre dig, hvis bilen begynder at sige underlige lyde. Regningen lander nemlig ikke hos dig, hvis der skal udskiftes noget nemlig.

For det tredje skal du ikke bekymre dig om værditab eller salg, da du ikke ejer bilen. Du afleverer den blot tilbage uden at opleve et stort tab på prisen.

Overvejelser omkring privatleasing
På forhånd skal du blot vide ca. hvor meget, du skal køre over din tre-årige lejeperiode, da dette vil have en indflydelse på din månedlige ydelse. Jo mindre du skal køre, desto mindre er din pris naturligvis.

Din pris varierer også af det ekstraudstyr, som du kan til- eller fravælge. Du kan for eksempel vælge fartpilot eller regnsensor, som vil koste dig lidt ekstra per måned i din leasingperiode.

Derfor er det også vigtigt at overveje, hvad du har brug for, så du får alt det nødvendige med, men uden at tillægge for mange omkostninger, som du ikke ønsker.

Hvad er privatleasing – opsummeret

Sidder du stadig med spørgsmålet: “Hvad er privatleasing?” Vi har samlet de vigtigste pointer her:
– Privatleasing er langvarig leje af en bil.
– I stedet for at købe en bil, så låner du den i 3 år og afleverer den tilbage.
– Få mere økonomisk forudsigelighed med privatleasing.

Del:

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier:

Mest populære artikler