Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Hvad betyder SUV?

SUV er en forkortelse af det engelske udtryk ’sport utility vehicle’. En SUV er en praktisk, sporty bil der kombinerer kraften fra en pick-up med komfort og praktiske egenskaber fra en stationcar. Forskellen ligger dog i at bilen ofte er bygget på et større chassis, der gør den større og mere markant end andre biler.

Sammenlignet med stationcaren typisk er aflang med et stort bagagerum er SUV’en en anelse længere end en almindelig bil, og, som du nok har bemærket, betydeligt højere og bredere.
Sammenlignet med stationcaren, en anden type bil som er større end en almindelig firedørsbil, er SUV markant større og betydeligt bredere. Derudover deler SUV’en flere egenskaber med crossover-bilen, en Crossover Utility Vehicle. CUV’en er dog mindre end en SUV, og besidder heller ikke den samme drivkraft og råstyrke som SUV’en.
Når karosseriet er større, betyder det samtidig også, at der er mere plads til motorkraft og indvendige dele af bilen. SUV’en bliver typisk også set som værende mere kraftfuld end en almindelig stationcar eller personbil, og en SUV kan derfor være en mulighed, hvis man leder efter en bil med mere styrke og volumen. En SUV har nødvendigvis ikke firehjulstræk, selvom det kan ske afhængigt af den enkelte biltype. Hvis du er interesseret i firehjulstræk på din SUV kan du overveje at kigge efter forskellige bilmodeller og selv finde ud af, hvilken slags SUV der passer til dig.

 

Hvad kan jeg bruge en SUV til?

SUV, eller Sports Utility Vehicle som den også kaldes, kan bruges til en lang række forskellige aktiviteter. Du kan både bruge den som almindeligt transportmiddel til dine daglige gøremål, men bilens størrelse taget i betragtning kan den også være fordelagtig til andre opgaver. Eventuelt off road-kørsel eller til at trække store ting bag sig som eksempelvis en campingvogn, en trailer eller andet materiale, der kræver en stærk og drivkraftig bil. Dog er den særligt nyttig, som nævnt, til at trække større læs eller klare opgaver, en almindelig bil ikke kan.

En SUV til dine behov

Når det kommer til biler, har vi alle forskellige ønsker og behov. De mange forskellige egenskaber SUV’en besidder, gør den til en allround bil der passer til en lang række forskellige behov. Har du brug for en familievenlig, praktisk bil med kræfter til at trække og en offroadbil der samtidig er komfortabel – så kan en SUV valget for dig. Den yder godt på mange parametre, der gør, at den passer til de flestes behov og kan klare de fleste udfordringer.

 

Kraftfuld og komfortabel

En SUV kombinerer kraft med komfort, da den har kraftfulde egenskaber til at trække og køre offroad, men samtidig leverer moderne komfort og praktiske egenskaber. Den store frihøjde giver SUV’en et bedre og bredere udsyn, samt lettere adgangsforhold, og det større chassér giver bilen mere rummelighed. SUV’en er ligeledes kendt for at have høj sikkerhed der igen tilføjer til de praktiske og komfortable egenskaber.
De mange kombinerede egenskaber gør SUV’en til en familievenlig, sporty og praktisk bil, der fungerer som kombineret offroad-, motorvejs- og bybil.

Ford Edge

Køreglæde med SUV fra Ford

Hos Ford finder du i SUV-klassen to forskellige modeller. Den ene er Ford Edge, der er en full-size SUV. Denne model passer til større familier der har brug for rigeligt med plads og stor trækkraft. Ford Edge klarer også off-road tærren med stil og er derfor den perfekte, alsidige familiebil.
Ford tilbyder også en SUV i mellemstørrelse: Ford Kuga. Ford Kuga SUV’en er en alsidig og robust, familievenlig bil. Dog er denne model også skabt til bykørsel og er derfor lettere at manøvrere i tætpakket bytrafik.

Begge modeller fås også i Fords Vignale version. Vignale er Fords luksuskoncept, der kan fås i flere af deres bilmodeller. Med en Ford Vignale SUV får du altså ekstra luksus og stil i din SUV for den bedste køreoplevelse.

 

Hvad kan Ford Kuga?

Ford Kuga er en SUV fra Ford som har en lang række forskellige teknologiske forspring. Det dækker blandt over stemmestyret teknologi hvilket kommer til udtryk med Ford SYNC, der nemt lader dig kombinere stemmestyring og berøringsfølsom skærm i en højere enhed. Udover de teknologiske forspring er det en bil som kommer i to forskellige versioner: Både en Ford Kuga ST-Line og en Ford Vignale. Særligt Vignalen er en bil der formår at kombinere SUV’en stærke kræfter med en mere luksuriøs tilgang til bilen. Fusionen mellem SUV’ens power og det elegante fra Vignalen går op i en højere enhed.

Ford Kuga - den intelligente SUV

Hvad kan Ford Edge?

Ford Edge formår at kombinere elegance, drivkraft og teknologi en højere enhed. Uanset om du beslutter dig for at køre på landevejene, i naturen eller i byen er det en fornøjelse i en Ford Kuga. Der er en række teknologiske fordele som gør det til en fornøjelse at køre i Kugaen. Det dækker bl.a. Active Noise Control, der adskiller udefrakommende lyde og giver plads til det, du gerne vil lytte til. Det gør det til en fornøjelse at køre i en Ford Edge, og kombineret med en dieselmotor gør det hele køreoplevelsen langt mere behagelig. Dieselmotoren er designet med udgangspunkt i den nyeste teknologi, der sikrer et samspil mellem maksimal performance, brændstoføkonomi og en behagelig køretur.

 

Hvad gør en SUV unik?

Det, som gør en SUV unik, er muligheden for en større bil der passer til alle typer af kørsel. I modsætningen til stationcaren, der typisk er længere, er det SUV’ens størrelse der får den til at skille sig ud. Med en SUV får du et køretøj der passer til forskellige typer af kørsel og opgaver, du måtte møde.

 

Passer en SUV til mig?

Det kan være du spørger dig selv om en SUV er en passende bil til dig. I sidste ende er det op til dig selv at træffe valget, men hvis du føler at kombinationen af en kørestærk og terrængående bil samt teknologi og komfort er en fusion værdig, kan det være en SUV er det dette valg.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: