OplevFord

Gør drøm til handling

7-årige Malenes store drøm er at blive racerkører og stå øverst på sejrskamlen en dag! Selvom dette måske ikke står i kortene, kan drømmen stadig leve. Det stod ikke i kortene at Henry Ford skulle være bilproducent, men med viljestyrke, nytænkning og en tro på sig selv, realiserede han sin drøm og Ford er i dag blandt de største bilproducenter i verden. For én ting er at turde drømme stort og sige sin drøm højt til andre, som Henry Ford gjorde. Noget andet er, at være i besiddelse af det mod og de kompetencer, som får mennesker til at handle.  

Et kreativt projekt skabt til generation Z

Hos Ford har vi i samarbejde med Foreningen Barndrømmen skabt et kreativt og fagligt forløb, som bidrager til at udvikle børn som selvstændige individer, der tør drømme og handle på deres drømme. Go Creative hedder projektet skabt af et team af fagfolk, kunstnere og kreative konceptudviklere. Projektet består af interessante, faglige opgaver, der skal bidrage til, at styrke børn og unges handlekompetence og udfordre dem personligt, så de på længere sigt bliver inspireret til at forfølge deres drøm. Opgaverne består af moduler indenfor kreativitet, innovation og entreprenørskab og det er ikke tilfældigt. Tidens skolebørn er nemlig en del af generation Z, der viser tidligt interesse for entreprenørskab. De er godt orienterede og har nem adgang til digitale kanaler som YouTube, blogs og sociale medier, hvor de tidligt kan blive oplyst om de emner, der interesserer dem.  

Et samarbejde om en drøm

Fords historie er et glimrende eksempel, som et barn nemt kan relatere til. Henry Ford fulgte sin drøm og fik succes. Hos Ford ønsker vi at bidrage til at udvikle børn som hele, selvstændige og kreative individer, der tør drømme stort og udvise initiativ. Vi vil gerne hjælpe med at sikre, at kommende generationer bliver støttet i at udvikle de kompetencer, der skal til for, at også de kan nå deres drømme. Foreningen Barndrømmen arbejder for, at alle børn uanset social, økonomisk og geografisk baggrund, skal have adgang til og berøring med de kunstneriske fagområder i hverdagen. Vi satser derfor på at vores samarbejde omkring Go Creative resulterer i, at skolebørn bliver inspireret til at handle på deres drømme.
Oplev mere om Ford
#Mustang

Læs mere om Go Creative her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler