OplevFord

Gode priser på Ford Mondeo – også til private

Når vi taler firmabiler, er Ford Mondeo som regel en af de første modeller, der springer en i tankerne. Det er ikke uden grund, at den kraftfulde klassiker med den slanke, dynamiske silhuet i 2016 blev kåret som Årets Firmabil af såvel Business Danmark som Jyllandsposten. Stol på de mange firmakunder – de tager ikke fejl. Som privatkunde er man i Danmark imidlertid stadig plaget af store afgifter på gode biler. I et forsøg på at gøre høj komfort og gode køreegenskaber tilgængelige til et bredere publikum lancerede Ford Danmark i slutningen af 2015 fordelagtige kampagnepriser på Ford Mondeo, Kuga og S-MAX. De gode priser har ført til, at salget af Ford Mondeo til danske privatkunder sidenhen er steget fra 2,64 procent til hele 19,2 procent. Vi fortsætter også i 2017 med de gode priser, så du kan få mest muligt bil for pengene.  

Gode priser på Ford Mondeo

Med vores kampagneriser kan du komme til at køre i Ford Mondeo Titanium med fem døre, kraftfuld EcoBoost-motor og 160 hk fra 324.990 kr. Prisen for en Titanium Stationcar med EcoBoost motor starter fra 339.310 kr. Inkluderet i prisen er en masse lækkert udstyr, så du ikke bare er rigtig godt kørende, men også har teknologien og sikkerhedsstandarden, der gør, at du kan nyde enhver tur fuldt ud. 7 airbags, tågeforlygter med drejelys, Fords infotainmentsystem SYNC 3 med automatisk nødopkald, opvarmet forrude, læderrat med integreret fartpilot, Active City Stop og MyKey er blot nogle af stikordene i den omfattende udstyrspakke. Du kan se hele Titanium-udstyrspakken her.  

Leasing eller køb?

Hvis du ønsker den maksimale budgetsikkerhed og ikke ønsker at binde dig så langt ud i fremtiden, er leasing måske noget for dig. Du kan læse mere om de forskellige leasingtyper her.  Ud over vores kampagnepriser tilbyder vi også gode muligheder for leasing af en lækker Ford Mondeo med en engangsydelse på 24,995 kr. og en månedlig ydelse fra 4.595 kr. Du kan se priserne for leasing af Ford Mondeo her.
Oplev mere om Ford
#Ford Mondeo#Mondeo

Se mere om Ford Mondeo her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler