Oplev Ford

Oplev Ford

Oplev Ford

Fra Dearborn til Kølvrå

På mange måde har Henry Ford f. 1863 og Eiqu Miller f. 1992 meget tilfælles. De er begge iværksættere og entreprenører, der brænder for deres ideer.

Henry Ford tilbragte det meste af hans undgdom i en maskinhal i Dearborn, som han selv havde udstyret, og som 15-årig lavede han sin første forbrændingsmotor. Og ja, siden da var der fuld fart på og i 1903 stiftede han Ford Motor Company.

Som 15-årig startede Eiqu Miller også som iværksætter i Kølvrå, og lavede også sin første ’forbrændingsmotor’ i form af Youtubevideoer samt musik. Han vidste, at det var det han ville og forfulgte sine drømme. I dag, 10 år senere, er det nu Eiqu Millers fuldtidsjob at producere Youtubevideoer og han har over 220.000 følgere på sin Youtubekanal.

Men han stopper ikke her; han har også lavet sit eget tøjmærke ”FirstGrade” og har i den forbindelse fuldfolieret sin Fiesta, som også går under navnet ”Ed”. Eiqu Miller kontaktede en grafiker, og sammen blev de enige om designet af folieringen.

Vi prøvede et par forskellige farver, men blev enige om at den her dybe lilla, med en smule fade var helt perfekt til Ed, som ellers før var knaldrød. Resultatet blev meget bedre end jeg nogensinde kunne have forestillet mig!”, siger Eiqu Miller.

IMG_20170725_180742

Og får Ed opmærksomhed?

Jeg havde inden alt det her ikke tænkt over hvad det ville betyde, når man kørte igennem gaderne, men jeg skal love for at folk kigger en ekstra gang nu!”, siger Eiqu Miller.

Tags:

Tilmeld dig til vores nyhedsbrev

Du kan tilmelde dig til den kategori der passer dig bedst.

Følg Ford på de sociale medier: