OplevFord

Nye biler med nye motorer: Fords lydingeniører har øre for ydeevne

Specialtrænede lydingeniører på Fords fabrik i Valencia bruger deres ører for at tjekke at motorerne til de nye biler lyder præcis som de skal, og er fuldkomment fejlfrie. Den store forsigtighed, som teamet bruger i kontrollen, kombineret med en række andre kvalitetstjek, hjælper med at sikre at alle nye biler med Focus RS-motorer er, som de skal være. Hos Fords fabrik i Valencia er der ansat specialtrænede ingeniører, som på baggrund af mange års ekspertise dagligt tester motorerne til nye biler. Det er med til at sikre, at det altid er motorer af højeste kvalitet, som bliver implementeret i Fords nye biler. På den måde kan bilerne altid have en motor af den højeste kvalitet, som samtidig giver den største køreglæde for bilejeren. I videoen kan du se, hvordan ingeniører testerne motorerne til de nye biler. Og det er ikke kun en enkelt af de nye biler, som Ford tester motorerne på: Samtlige af Fords nye biler bliver testet af lydingeniører, som er med til at sikre, at de nye biler har motorer af højeste kvalitet.  

Se mere om praksissen med nye biler i videoen

I videoen kan du se et interview og reportage fra fabrikken i Valencia. Her fortæller Fords specialtrænede ingeniører om, hvordan de tester motorerne til de nye biler og om den generelle praksis, når Ford sætter en nye biler på vejen. I videoen kan du se en af Fords ingeniører vise, hvordan han griber opgaven an og sikrer sig, at Ford Focus RS har en toptunet Ford EcoBoost-motor.  

Nye biler med Ford EcoBoost-motor

I videoen kan du også se, hvordan en ny Ford Focus bliver testet af med en ny motor til de nye biler. En EcoBoost-motor er udgangspunktet for testen, som foregår i et totalt lydisoleret rum. Det kræver, at lydingeniøren har en toptrænet hørelse og lægger mærke til hver enkel regel- og uregelmæssighed, der kan opstå under testningen.
Oplev mere om Ford
#Focus

Læs mere om Focus RS her

Fremhævede artikler

Relaterede artikler